Gaber Glavič bo imel na voljo močno zasedbo, ki je favorit v vseh domačih tekmovanjih. Foto: HDD Jesenice
Gaber Glavič bo imel na voljo močno zasedbo, ki je favorit v vseh domačih tekmovanjih. Foto: HDD Jesenice

Vlahovič bo zavzel mesto drugega vratarja, prvi čuvaj mreže bo Kanadčan Clarke Saunders. Decembra lani je Vlahovič branil v slovenski reprezentanci do 20 let na svetovnem prvenstvu.

Pripravam železarjev se je pridružil tudi Luka Kraigher, ki je podaljšal pogodbo. “Z veseljem bom znova oblekel rdeči dres in naredil vse, kar je v moji moči, da s soigralci pokažemo, da se je na Jesenicah vedno igral dober hokej. Vem, da je ekipa mlada, vendar verjamem, da s fanti lahko posežemo visoko tudi v Alpski ligi. Vsi pa vemo, kateri je najboljši klub v državi v tem trenutku," je poudaril 21-letni branilec.

Železarji se bodo domačim navijačem v dvorani Podmežakla prvič predstavili v torek, 15. avgusta. Ob 19.30 bodo na pripravljalni tekmi prekrižali palice z ekipo KAC 2 iz Celovca.

Trenutni kader Jesenic:
Vratarji: Clarke Saunders, Mark Vlahovič, Žiga Kogovšek

Branilci: Miha Logar, Aleksandar Magovac, David Planko, Luka Kraigher, Nejc Stojan, Žiga Urukalo, Gašper Korošec, Lan Brun Rauh

Napadalci: Miha Brus, Nik Pem, Luka Kalan, Tadej Čimžar, Urban Sodja, Gašper Glavič, Blaž Tomaževič, Žan Jezovšek, Luka Bašič, Jaka Sodja, Erik Svetina, Jaka Šturm, Gašper Seršen.