Državno košarkarsko prvenstvo
slice
Matej Rojc bo kariero nadaljeval v Laškem
Zlatorog bo vodil Chris Thomas, 19. avgust 2018 ob 14:01 25-letni košarkar Matej Rojc je novi član Zlatoroga. Nazadnje je Primorec, ki lahko igra na vseh treh zunanjih položajih, igral za Helios. V Domžalah je v povprečju dosegal po 6,5 točke na tekmo.
10
Že v prvem krogu ponovitev finala - Petrol Olimpija proti Krki
13
31. julij 2018 ob 19:36 Že uvodni krog državnega prvenstva v košarki bo postregel s košarkarsko poslastico – pomerila se bosta lanska finalista Petrol Olimpija in Krka.
Thomas postal novi trener Zlatoroga
10
27. julij 2018 ob 11:44 Košarkarje Zlatoroga iz Laškega bo v novi sezoni vodil ameriški strateg Chris Thomas. Thomas je ameriški poklicni košarkarski trener, ki je odraščal v Ohiu.
Sixt Primorska sestavo ekipe končala s prihodom Harrisa
16
24. julij 2018 ob 10:13 Lance Harris, 33-letni krilni košarkar, je zadnja okrepitev Sixta Primorske pred novo sezono. 198-centimetrov visoki Američan je v Sloveniji že igral za Zlatorog.
Helios Suns močnejši za Nikolo Gajića
1
5. julij 2018 ob 20:40 Košarkarji Heliosa Sunsov so dobili pomembno okrepitev. V Domžale prihaja nekdanji član Primorske in Igokee, Nikola Gajić.
Miha Lapornik bo znova oblekel dres Olimpije Občasni slovenski reprezentant Miha Lapornik je novi član Petrola Olimpije. V zmajevem gnezdu je 24-letni branilec že igral v sezoni 2015/16.
33
Srbski center s slovenskim potnim listom podpisal za Primorsko Ivan Marinković, srbski center, ki ima tudi slovenski potni list, je četrta okrepitev Sixta Primorske, pokalnega prvaka, pred novo sezono.
21
Jan Rebec pristal v zmajevem gnezdu Košarkarji Petrola Olimpije imajo novega člana. To je Jan Rebec, ki se je ljubljanskemu kolektivu pridružil iz Šenčurja Gorenjske gradbene družbe.
15
Petrol Olimpija pod košem močnejša za Marvina Jonesa 24-letni in 213 centimetrov visoki Marvin Jones prihaja k Petrolu Olimpiji. Ameriški košarkar je nazadnje igral v Grčiji za Kolossos z Rodosa.
14
Balažič se vrača, Petrov in Jošilo podaljšala s Krko Nekdanji slovenski reprezentant Jure Balažič se vrača v Novo mesto. Trener Krke bo še naprej Simon Petrov, pogodbo pa je podaljšal tudi nosilec igre Marko Jošilo.
25
Lisac: Kdo lahko igra tri lige? Vprašanje, kdo jih lahko gleda. "Če ne bomo okrepili ekipe, povišali proračuna in pripeljali boljših igralcev, nismo naredili nič. Pokrovitelji morajo prepoznati novo zgodbo," je v intervjuju za MMC dejal direktor Petrola Olimpije ...
75
Martić: Najtežje je zmagovati, ko se vsem zdi samoumevno V domovini evropskih košarkarskih prvakov je drugo sezono zapored najboljša Petrol Olimpija, a v finalni seriji se ji je odlično zoperstavila Krka.
123
Badžim odločil košarkarsko dramo – Petrol Olimpija je prvak! Košarkarski finale se je končal na dramatičen način – na peti tekmi je o prvaku Slovenije odločil podaljšek. Petrol Olimpija je premagala Krko s 95:90.
279
V torek v Stožicah tekma sezone - Olimpija lovi 17. naslov, Krka pa osmega V torek ob 18.00 bo na sporedu odločilna tekma finalne serije Lige Nova KBM med Petrolom Olimpijo in Krko. Prenos obračuna za naslov bo na TV Slovenija 2 in na MMC-ju.
53
Šiško in Vončina iz prestolnice na Obalo Košarkarje slovenskih pokalnih prvakov Sixta Primorske sta okrepila reprezentanta Luka Vončina in Žan Mark Šiško, ki sta s Koprčani podpisala dvoletno oziroma triletno pogodbo.
20

Kazalo