Foto:
Foto:
Westlund o ruski izkušnji

Bralci ste ga kar zasuli z vprašanji. "Westi" sploh noče vedeti za vse ponudbe, o vsem se bo odločil po koncu sezone. Vseeno mu je, kdo bo tekmec v polfinalu. Pohvalil je Todda Elika (najboljši igralec s katerim je v karieri igral!), vratarja Jesenic Roberta Kristana in sijajne Green Dragonse.

V Ljubljani mu je zelo všeč, najraje pa obišče Kolosej, tudi kuhinja mu ni tuja. Na ameriških volitvah podpira demokrate, upa na zmago Obame. Slovenski jezik se mu zdi zelo težak, zna pa povedati nekaj osnovnih besed.

Od prestižne univerze do igranja v Rusiji
32-letni Američan je na sloviti univerzi Yale doštudiral angleščino in si je v prihodnosti predstavljal, da bo profesor, a se je zdaj pojavila tudi želja po treniranju. Vratar, ki se letos ponaša s kar 93,3 odstotki ubranjenih strelov se je v pogovoru, ki si ga lahko ogledate na desni, razgovoril o triletnem igranju v Rusiji, kar ima za svojo najboljšo izkušnjo v življenju.

Tudi Yarema ostaja
Vesel je bil tudi najnovejših novic iz Tivolija. Tako kot trener Mike Posma je tudi napadalec Brendan Yarema podaljšal pogodbo do leta 2010.

Celotni klepet si lahko preberite tukaj.

A. G.

Westlund o ruski izkušnji