Ne spreglejte
(2)
"Zadovoljen sem, ker prihajam v klub s tradicijo, ki ima vedno najvišje ambicije, in zavedam se, da so cilji tega kluba vsako sezono visoko, najvišje postavljeni," je ob podpisu pogodbe dejal Draško Nenadić. Foto: EPA

Dodaj v

Draško Nenadić novo ime med Celjani

S Flensburgom postal evropski prvak
9. julij 2018 ob 15:00
Celje - MMC RTV SLO, STA

Vrste Celja Pivovarne Laško je okrepil levi zunanji igralec Draško Nenadić. Srbski rokometaš je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto.

28-letnik v Celje prihaja iz danskega Bjerringbro-Silkeborga. Ima bogate izkušnje z igranjem v nemški Bundesligi, najmočnejši ligi na svetu, kjer je preživel štiri sezone in se leta 2014 s Flensburgom veselil tudi naslova evropskega prvaka. Do prihoda v Celje je nosil drese Crvene zvezde, Granollersa, Guadalajare, Flensburga, HSV Hamburga, Fusche Berlina in že omenjenega Bjerringbro-Silkeborgaa.

"Draško je igralec s številnimi mednarodnimi izkušnjami, tako na reprezentančni kot klubski ravni, kjer je leta 2014 postal evropski prvak s Flensburgom in imel ob tem v ekipi pomembno vlogo. Iskali smo igralca, ki lahko igra kvalitetno v obe smeri, tako napadalno kot obrambno, in vsi skupaj verjamemo, da smo ga z Draškom dobili. Bo eden izmed najbolj izkušenih mož v naši mladi ekipi," je za spletno stran kluba povedal trener državnih prvakov Branko Tamše.

T. J.
Prijavi napako
Komentarji
tomak100
# 09.07.2018 ob 15:17
Vrhunska okrepitev. Celje bo imelo super ekipo. Letos 100% drugi del lige prvakov.
lojal
# 11.07.2018 ob 13:54
Tamše ve kaj dela.
Ne spreglejte
Kazalo