Branko Florjanič je v spletni klepetalnici odgovarjal na vaša vprašanja. Foto: MMC RTV SLO
Branko Florjanič je v spletni klepetalnici odgovarjal na vaša vprašanja. Foto: MMC RTV SLO
Branko Florjanič
Florjaniča veseli dejstvo, da se v zadnjih treh letih obisk v prvi ligi povečuje. Foto: MMC RTV SLO
Florjanič o obisku, pokroviteljih in spletni strani

Je na vidiku nov pokrovitelj? "Precej resno se pogovarjamo z enim pokroviteljem, vendar stvari še niso tako daleč, da bi že bile za objavo. Bil bi pa seveda zelo vesel, če bi lahko to že danes rekel," nam je ob obisku naše spletne klepetalnice, v kateri je povedal marsikaj zanimivega, zatrdil predsednik Združenja prvoligašev I. SNL Branko Florjanič. Celoten klepet si lahko preberete tukaj.
Želja, da ne bi bilo neredov ob derbijih
Na novinarski konferenci ob predstavitvi nove sezone I. SNL je Florjanič spregovoril tudi o pričakovanjih pred 19. prvenstvom v samostojni Sloveniji: "Upamo, da bo zanimanje za nogomet raslo še naprej. Vsako leto napredujemo na področju infrastrukture, letošnja sezona je zadnja, ko bodo klubi lahko uporabljali stadione brez reflektorjev, svoje pa bodo morali dodati tudi nogometaši in vodstva ekip."


Florjanič se veseli vrnitve Olimpije v druščino najboljših in novih derbijev: "Seveda v športnem smislu. Upam, da ne bomo po kateri od tekem poslušali, kaj vse bi morali storiti varnostniki, policisti in kaj spremeniti v zakonodaji, čeprav smo zahtevali sestanek na državni ravni, kako nekatere stvari še izboljšati. Želim si napet nogomet in ne nekaterih stvari, ki ne sodijo zraven."

Spletna stran združenja bo prenovljena
TV Slovenija bo letos prenašala 22 tekem, bolj dejavna bo tudi spletna stran združenja pod novo spletno domeno www.prvaliga.si. Po novem bo mogoče prvoligaške teme prek t. i. "live tickerja" spremljati tudi v živo, bolj ažurna pa bodo tudi poročila s tekem in druge stvari.

Florjaniču smo po klepetu zastavili še tri vprašanja pred kamero. Če si boste ogledali videonovico na desni strani, boste izvedeli tudi, kaj meni o majhnem obisku ob slovenskih zelenicah in kdaj bo v celoti zaživela prenovljena spletna stran.
Florjanič o obisku, pokroviteljih in spletni strani