Nogomet
Matjaž Kek
Matjaž Kek bo Slovenijo skušal popeljati na evropsko prvenstvo leta 2020. Foto: BoBo/Žiga Živulović jr.

Kek: Razmišljam o igranju s tremi ofenzivnimi nogometaši

Matjaž Kek gost Boštjana Janežiča v oddaji V sredo
5. december 2018 ob 22:26
Ljubljana - MMC RTV SLO, Val 202

"Moj cilj je pogovoriti se s fanti, jih zbrati in s 'čisto linijo' odigrati prvi dve tekmi," je osnovni načrt pred začetkom kvalifikacij za Euro 2020 v pogovoru za Val 202 orisal novi slovenski nogometni selektor Matjaž Kek.

Kek je bil v oddaji V sredo gost Boštjana Janežiča. "Treba je razmišljati o ekipi kot celoti. Kolektivni pristop me zanima. Želja, volja, cilj in motiv me zanimajo. Samozavest in hrabrost me zanimata. Potencial je treba zložiti v celoto. Ni tako tragično, kot je bilo rezultatsko prikazano. Nihče ni razbil Slovenije. Slovenija ni bila nikoli razbita. 20 minut tekme z Norveško me je navdahnilo z optimizmom," je svoje videnje stanja slovenske reprezentance pojasnil Kek.

Urnik ni idealen, a tu nimamo kaj
Časa za pripravo na uvodno tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo ne bo veliko. Slovenija se bo zbrala v ponedeljek, 18. marca 2019. Že štiri dni kasneje, 21. marca, pa jo čaka obračun z Izraelom v gosteh, nato pa v nedeljo, 24. marca, še srečanje z Makedonijo doma. Slovenija bo tri od prvih štirih tekem odigrala v gosteh.

Če ne bomo na visoki ravni, potem je vseeno, s kom igramo
"Če bi lahko izbiral, bi prvo tekmo izbral doma, a tu nimamo kaj. Urnik je računalniško sestavljen. Treba je pač narediti najboljše. Prepričan sem, da ima Slovenija dovolj kvalitetne igralce, da odigra na visokem nivoju. Izraelci so doma še posebej močni. Tudi Makedonija ima formirano ekipo. A če Slovenija ne bo na želenem nivoju, potem je vseeno, kdo je na drugi strani,"
se z razporedom (pretirano) ne obremenjuje Kek.

Za zdaj zadovoljen z odzivi igralcev
In nadaljuje: "Glede na to, da bo zelo kratek čas na voljo za priprave, bo treba igralne položaje v reprezentanci prilagoditi tistim, ki jih imajo igralci v klubu. Bliže sem razmišljanju igranju s tremi izrazito ofenzivno naravnanimi igralci in z ofenzivnima bočnima igralcema, ki delata pritisk na nasprotnika. A treba bo počakati, da vidimo, kdo bo marca na razpolago. Upam samo, da bodo vsi voljni in zdravi. Zaenkrat pa sem zelo zadovoljen z odzivom igralcev. Pošteno, korektno in čisto."

Skupina, ki te ne obsodi samo na sodelovanje
Skupina s Poljsko, Avstrijo, Izraelom, Makedonijo in Latvijo ni težka, a tudi ne lahka. "To je skupina, ki te ne obsodi samo na sodelovanje. Res ni Španije, Nizozemske ali kakršnegakoli drugega visokozvenečega imena. Skupina je tekmovalna, možnost je, da bo vsak vsakemu odvzel kakšno točko. Rezultate je težko napovedati. Poljska je favorit, Avstrijci so nam pokazali kvaliteto na prijateljski tekmi ... O nasprotnikih lahko analiziramo 14 dni skupaj, a če nisi na nivoju, ti nič ne pomaga," je poudaril Kek.

Kek se veseli vnovičnega sodelovanja z Miklavičem
Kek želi tudi v strokovni ekipi imeti najboljše, kar premore slovenski nogomet. "Razmišljam o vsaki pozitivni osebi. Brez sodelovanja, timskega dela tudi na strokovni ravni, uspeha ni. Tako se že veselim ponovnega sodelovanja z Milanom Miklavičem (ta opravlja delo direktorja reprezentanc, op. a.). Njegove izkušnje in znanje so strašni," je dejal Kek in dodal, da bo o morebitnih novih sodelavcih pravočasno obvestil javnost.

Celoten pogovor Boštjana Janežiča z Matjažem Kekom lahko poslušate na spodnji povezavi.

A. V., Boštjan Janežič, Val 202
Prijavi napako
Komentarji
balrog
# 05.12.2018 ob 23:43
Kek je vsaj vešč nastopanja v javnosti, če nič drugega. Za razliko od Srečka, ma lejte, Katanca in neartikuliranega Kavčiča. Že to je napredek. Drugačen način komunikacije. Ima pa, za razliko od večine, če ne vseh slovenskih selektorjev, res uspehe v tujih ligaških prvenstvih. Je predvsem realist, praktik, in, čeprav rad govori in je retorično podkovan, ni nakladač. O ostalem pa. Slabše ne more biti.
igorico
# 05.12.2018 ob 22:47
Ce bo zvezna vrsta dobro delovala, niti ni bistveno, ali igrama z dvema oz. tremi napadalci.

Srecno, Matjaz!
krjen3
# 05.12.2018 ob 22:28
Pravilno razmišlja.
kafthenimda
# 05.12.2018 ob 23:08
...če bodo tu še vedno Kurtič, Krhin, Jokič, Skubic, Struna en in drugi ipd., potem ne bo kruha... !?
SpicyWeiner
# 05.12.2018 ob 23:55
Kek razmislja o treh napadalcih, Katanec je pa razmišljal o igračih.
ROBI123
# 05.12.2018 ob 23:48
Spet se veliko govori! Selektor naj dela, govori naj na igrišču!!! Dajte mu mir!!!!
blazz28
# 06.12.2018 ob 06:52
Berem spet komentarje o napadalcih.. Rabmo vombergerja??.. Pa kva je z vami.. Seveda ti vids k utripa tuki gor vombergar k da dva gola v eni vaski ligi.. Pa pol se na dnevniku pove kako je dobr igrou.. A noben gq dejansko ni vidu igrt.. Ne recem da ni dobr.. Ampak sporar je vesolje za njega.. Vi se obremnjujete z napadom kjer mamo najmn tezav.. Je tu se zahovic.. Poleg tega vsi drugi spredaj lahkodajo gol zajc, verbic.. Najvecji problem je ker niso blk sposobni pripeljat napadalca v sanso da da gol.. Ene akcije ni bilo.. In to zaradi nesposobnih cernigojev, skubicev.. Ni bilo konstantnega ilicica.. Zajc verbic tut nista blav formi.. Kako bomo pol gol dal.. Najboljs da strelajo iz sredine.. Kaj nekateri sploh komentirate ce nimate ponma kaj govorite..
Lesinar
# 06.12.2018 ob 06:19
Zdaj pa primerjaj to z "Ma lejte..."..."Ži´o"
blazz28
# 05.12.2018 ob 22:51
Brez kampla bo tezko.. Še brez oblaka pa konec sanj..iz slabsih bobnov smo dobil najslabs mozno tko da se ta udarec.. Grupa dalec od lahke.. V Izraelu mora bit vsaj remi.. In nato nujna zmaga makedonije doma.. Brez najmanj 3 tock bo zelo tezko v nadaljevanju.. Mal je problem ker Kek ne j... Zvezdnikov kar bi po mojem mnenju moral malo popustit.. Igralci tipa kampl, ilicic, oblak, zahovic zlatko, se rojevajo preredko da bi se jib zako lahko odpovedali.. Konec koncev kampl je zmeraj dal 150% na igriscu.. Se je videlo da igra s srcem.. Ima pa pac svoje muhe.. In ce ga kek ne bo usep prepricat je to en velik minus za njega.. Ilicic ni konstanten je pa edini ki izstopa.. Takoj za njim so zajc, verbic, sporar,kurtic..vse ostalo je bolj slabo povprecje.. Se posebej bezjak nima kej vec iskat.. Cernigoj, skubic.. To sta dve rudonji na svojem polozaju.. Noben ni sposoben dobro podajat ne narest visek.. Z borbo lahko pa dost nadoknadita.. Sam ostali morjo bit na 100% ce hocmo vsaj sanjat o uvrstitvi
DAbears
# 05.12.2018 ob 22:44
Treba vseh 10 ofenzivcev samo golman je lahko defenzivec
torcida_ce
# 06.12.2018 ob 10:22
Kekec naj raje v roke pljune ne pa da se reflektorjem nastavlja.
Ce ne bo v prvih dveh tekmah vsaj 4 tock ODSTOP!
Grupa je avtocesta do EP, ampak samo s pravim trenerjem.
ROBI123
# 06.12.2018 ob 00:00
In oglasi se Gandhi1.........
Klemen4
# 05.12.2018 ob 23:01
Ofenzivna sredina bo očitno
Ilicic-verbic-zajc
Plus en klasičen napadalec spredaj.
Vombat89
# 06.12.2018 ob 01:12
Škoda da je milec izven pogona, ta je edini bočni v slo, ki je dober, naredi neko potezo in ki zna centrirat, ne pa neko nabijanje brez občutka
SITza€
# 05.12.2018 ob 23:24
Bo že Kek določil, kdo bo igral. Odgovarjal bo za rezultate, ne za to, koga pa tokrat ni poklical.
wisan
# 06.12.2018 ob 10:12
Nehajte že s tem Šporarjem, ker je kot napadelec zanič ( mogoče krilo, ker boljši kot je bil kadarkoli Kirm pa le je ). Luka je kot strelec za njega tatamata; če pride v priliko je to gol ( če je v normalni formi ). Proti nasprotnikom, ki se branijo, je sigurno opcija Vombergar ( poleg Berića ).
Naš glavni problem je itak sredina in Kek je ne bo mogel kar ustvariti. Kampl je Kampl z jasno vlogo v vseh ekipah kjer je igral. To pa je povezovanje igre. Ni on ne golgeter, niti neki gladiator.
Zajc moram rečti, da sem od njega pričakoval bistveno več ( rezerva Iličiću ), mogoče rabi še čas, mogoče pa ne bo nikoli nič. Črnigoj me je tudi razočaral, a tudi on rabi čas in pravo vlogo. On ima sposobnosti "gladiatorja", borca na sredini, nikakor pa krilo !!!
Jaz bi dal Verbiča na ofenzivnega levega beka ( na drugo stran pa Stojanovića ). Kot krilo je tudi tema, nekaj nekoristno leče kot kura brez glave. Tu pa tam se mu fserje gol, ni neki strelec.
Iličić je bil "bogi", ker bi moral poleg vseh "levatorjev" poleg sebe, ustvarjati čuda, to pa ne gre.
Moja sredina za naprej: poleg kreativnega Iličića, Črnigoj kot borec in 10-ka definitivno Hotić, ki je tudi nevaren za gol.
Tudi obramba, predvsem srednja branilca, tu trenutno nimamo nič močnega in inteligentnega. Še en stari Đinić se mi zdi boljši od vsega kar je igralo zadnje čase.
Johnny Bravo
# 05.12.2018 ob 23:35
Časa za pripravo na uvodno tekmo kvalifikacij za evropsko prvenstvo ne bo veliko. Slovenija se bo zbrala v ponedeljek, 18. marca 2019
.
Pa to je čez pol leta !!! ajde 4 mesece.
Na tebi je, da pregledaš delovanje posameznikov, kogar ne zanima zgodba, pa naj bo javno objavljen in ispostavljen. Dost je tega, naj gledajo na domače okolje in nacionalno zavest.
Oni-vi- so-ste zaradi nas, ne mi zaradi njih-vas.
anitahabic
# 05.12.2018 ob 22:27
Euro bo naš 1000% !!!
slovannn
# 06.12.2018 ob 08:56
Vonbergar in Stojanović morata igrati. Stojanović je ofenzivni branilec in igra v Dinamu konstantno. V špici napada pa moramo imeti robustnega, močnega, borbenega Vombergerja.
torcida_ce
# 06.12.2018 ob 11:53
@blazz: moje videnje nasprotnikov

Poljska: ekipa z vsako leto starejsim Lewandowskim. V zadnjih 20 letih najvecji uspeh cetrfinale EP, kjer so izpadli po penalih, drugace pa vsako veliko tekmovanje razocaranje. Ob tem nam veliko bolje lezijo vzhodno kot severno-evropske ekipe. Ce bi me nekdo vprasal hocem Poljsko ali hocem Norvesko bi zmeraj izbral Poljake.

Avstrija: papirnati zmaj. Bojimo se jih, ker so nas premagali pod Kavcicem. N jih na velikih tekmovanjih. Na "Vseeveropskem" prvenstvu 1 tocka v skupini z Magyarsko in Islandijo. Ni ravno nekaj.

Izrael: Od njih nikoli nic. Klubski nogomet se nekako gre, reprezentanca pa je nic. Podobno kot Avstrija. Bojimo se jih, ker smo jih od Cipra dobili po nosu. Ampak, ce katerikoli novi trener ni sposoben tega izboljsati, potem bi lahko ostal Kavcic.

Makedonija: teh se tudi jaz najbolj bojim. Kaksen podmladek imajo ne vem. Imajo slabo startno pozicijo, so neobremenjeni, ex-Yu reprezentance nam ne lezijo. Poleg tega se bojim, da bodo v Stozice prisli vsi prodajalci paprike od Kranja do Cernomlja in od Kopra do Lendave in bo pol stadiona rdece-rumenega. Ce se mene vprasa se bo nasa usoda odlocala na Makedoniji.

Latvija: nacija, ki ima nogomet v genih se manj kot mi. Imeli so eno dobro generacijo s katero so prisli na EP, pred in po tem nic. V kvalfikacijah za EP 2000 smo jih dvakrat premagali. Tista Udoviceva "glavca" je bila dejansko zacetek pravljice. Ne bi smel biti problem.

Hja. Avtocesta realno to ni. Ampak sem namenoma provociral, ker brez malo prepotence ne more biti uspehov. In je vsekakor bolj zdrava kot jokanje: smo mali, nimamo igralcev, NZS je vse unicil, vsi so boljsi od nas, smo v d grupi itd.
Preprost2
# 06.12.2018 ob 09:48
Konec koncev kampl je zmeraj dal 150% na igriscu.. Se je videlo da igra s srcem.. Ima pa pac svoje muhe.. In ce ga kek ne bo usep prepricat je to en velik minus za njega

Zakaj bi bil to minus za Keka, če se je pa Kampl upokojil reprezentančno?
Njapo
# 06.12.2018 ob 14:03
Avstrija nas je povozila v vseh elementih igre.
DAbears
# 06.12.2018 ob 00:28
Vombija not da gole fila
Verjetno njegov agent ni dovol placal da ga bi kavcic v reprezentanco uvrstil
Gost 111
# 05.12.2018 ob 23:45
Realno, če bi imeli v skupini Španijo, Hrvaško, Srbijo itd..., bi mi bilo čisto vseeno ker ko vidim kdo je naš selektor mi vse deluje tako lahko, dolgo časa nisem čutil take sproščenosti ki jo z svojimi izjavami daje Kek !
Boste videli kako se stvarem streže na pravi način in po domače tudi mi imamo " igrače "
slodroid
# 06.12.2018 ob 18:26
Če bi Kavčil dejal, da reprezentanca ni bila razbita, bi ga označili za norca. Taisti bodo o Keku dejali, da morda pa le ima prav.
kojot9
# 06.12.2018 ob 13:03
Kakšen balzam za ušesa.
Si sploh ne predstavljam, kako bi človek zdržal uro intervjuja s prejšnima dvema selektorjema.
šešerko
# 06.12.2018 ob 12:47
še moja psihoanaliza nasprotnikov

1.Poljska
ekipa v upadanju, bojijo se nas že pred začetkom, imeli bodo menjavo generacije, vsekakor premagljivi
2.. Avstrija
nekako se jih preveč bojimo, kek kot štajerc bo imel še dodatni motiv in sem optimist da smo lahko enakovredni
3. Izrael
malo se jih bojim, nikoli niso naredili nič posebnega, nam pa tekme v Izraelu ne ležijo preveč, doma na zmago v gosteh bo točka uspeh
4. Makedonija
čudna ekipa, ki se lahko enakovredno bori z nami, lahko pa so zadnji brez pik. Izredno pomembna bo ta naša prva tekma doma in potrebovali bomo nekaj sreče
5. Latvija
je trenutno popolnoma amaterska. če dobijop kakega sposobnega selektorja lahko odnesejo komu piko, bo pa nujno 6 točk

Moja ocena da bodo Avstrijci prvi, mi pa se bomo z Izraelci borili za 2. mesto
zmajmun
# 06.12.2018 ob 11:30
Unga argentica je treba poklicat, preden ga oni nam spizijo
blazz28
# 06.12.2018 ob 10:45
Torcida tuki se ne strinjam s tabo da je grupa avtocesta.. Za hrvate bi hla za ns pa pac ne.. Mi smo dobil med najtezjimi nasprotnikov iz zadnjih bobnov.. Makedobija je bila najtezja iz svojga bobna.. Oni dobr napredujejo vsako leto.. Mel so clo mladinsko ekipo na evr prvenstvu do 21 let ce se ne motm.. Poljska avstrija.. Ni to rang nemcija, francija, hrvaska, spanija, portugalska.. Takoj za temi je pa ene 8 ekip enakovrednih
Springbok
# 06.12.2018 ob 09:53
V špici napada pa potrebujemo Vombergarja.
rav4
# 06.12.2018 ob 08:42
Samo tako naprej g. Kek, košček po košček pa se bo sestavil mozaik reprezentance. Najbolj pa sem vesel, da smo dobili pravega retorika, ki ve kako se stvarem streže.
Morgen
# 06.12.2018 ob 00:32
MMC je KGB style cenzor postal.
gospod iskreni
# 06.12.2018 ob 00:13
Glede na kvaliteto Ilketa in Verbiča nič presenetljivega. V napadu bi bilo potrebno imeti velikega in skočnega igralca, nekaj podobnega kot je Vombergar. To so smele napovedi Keka, sam pričakujem prvo tekmo buner.
jbzt
# 05.12.2018 ob 23:58
Uspeh bo,če bodo novinarske kamere in mikrofoni daaaaaaleč od reprezentance...
...če bo selektor prepričal prav VSE najboljše Slovenske nogometaše...
...če bodo igrali tekmo samo tisti,ki bodo tisti trenutek najboljše pripravljeni.
Da ne bo zopet,tako kot prvič,da so pod Kekom pozneje igrali "tisti tazaslužni iz Afrike"...popolnoma brez forme...
Don1111
# 06.12.2018 ob 17:51
Semin
06.12.2018 ob 12:07

jedro je jasno.

oblak
stojanovic/skubic-mevlja-krajnc/struna-jokič
verbič-kurtič-krhin/bijol-zajc/bezjak
iličič
berič/zahovič/mlakar

pa da vidimo

z tem tvojim jedrom bomo v skupini 6 ekip gladko 7-mi
šešerko
# 06.12.2018 ob 14:10
Njapo
seveda nas je povozila, ampak je treba razumet da je bil selektor Kavčič z glavnim igralcem krhinom. Za Keka bo glavni test kam bo postavil Krhina
_miso
# 06.12.2018 ob 12:42
Kekec naj raje v roke pljune ne pa da se reflektorjem nastavlja.
Ce ne bo v prvih dveh tekmah vsaj 4 tock ODSTOP!
Grupa je avtocesta do EP, ampak samo s pravim trenerjem.


Človek, mi še cipra nismo uspeli premagat, ti pa o avtocesti do EPja. Daj malo se skuliraj.
gospod iskreni
# 06.12.2018 ob 12:24
Kek se bo pogovoril s Kamplom, vprašanje če bo on hotel igrat.
Semin
# 06.12.2018 ob 12:07
jedro je jasno.

oblak
stojanovic/skubic-mevlja-krajnc/struna-jokič
verbič-kurtič-krhin/bijol-zajc/bezjak
iličič
berič/zahovič/mlakar

pa da vidimo
siggi
# 06.12.2018 ob 09:56
Ponovno sem pripravljen investirat v gostovanja. Makedonija, Latvija, Poljska.. se vidimo
stewie
# 06.12.2018 ob 07:57
Upam, da kot trenerja obdrži Benedejčiča.
krosnjar
# 06.12.2018 ob 00:02
Očitno je ugotovil, da na sredini nimamo nič in bo poskušal preko bokov hraniti napad z žogami. Logično. Samo...če imaš bočna branilca spredaj in zadaj to kar imamo... Očitno resno računa na Oblaka. :)
realist65
# 07.12.2018 ob 07:11
V takšni skupini je optimizem še kako pravi. Upam, da bo tudi sreča na naši strani. In predvsem pametna igra, ne pa , da ti igralec naredi penal v 89 minuti.
marialorca
# 06.12.2018 ob 19:45
Treba vseh 10 ofenzivcev samo golman je lahko defenzivec

Torej ne bo Neuer v golu slovenske reprezentance. Škoda.
Don1111
# 06.12.2018 ob 17:42
blazz28
06.12.2018 ob 06:52

Berem spet komentarje o napadalcih.. Rabmo vombergerja??.. Pa kva je z vami.. Seveda ti vids k utripa tuki gor vombergar k da dva gola v eni vaski ligi.. Pa pol se na dnevniku pove kako je dobr igrou.. A noben gq dejansko ni vidu igrt.. Ne recem da ni dobr.. Ampak sporar je vesolje za njega.. Vi se obremnjujete z napadom kjer mamo najmn tezav.. Je tu se zahovic.. Poleg tega vsi drugi spredaj lahkodajo gol zajc, verbic.. Najvecji problem je ker niso blk sposobni pripeljat napadalca v sanso da da gol.. Ene akcije ni bilo.. In to zaradi nesposobnih cernigojev, skubicev.. Ni bilo konstantnega ilicica.. Zajc verbic tut nista blav formi.. Kako bomo pol gol dal.. Najboljs da strelajo iz sredine.. Kaj nekateri sploh komentirate ce nimate ponma kaj govorite..

spoštovanje, ampak z komentarjem si pokazal da ti nimaš pojma. predvidevam, da si navijač maribora, saj si takoj noter "uturil" mladega zaheca. z njim ni nič narobe. še več verjetno bi se z šporarjem in vombergerjem ujel idealno. mislim da bi bila ta trojka na mestu, saj je vomerger zelo močan na sprejemu žoge, pa tudi v skoku. takega napadalca trenutno nimamo, da bi spuščal žoge za recimo temu napadalce v drugi vrsti. mislim, da bi bila omenjena trojica kar dobra, poleg tega pa so še vsi trije več ali manj v konstantnem pogonu
lance_
# 06.12.2018 ob 17:17
Kek bo sredino gradil z Zajcem. Zajc bo njegov Koren.
Je kreativen,ima jajca za prodor,zna zadeti in je edini zaenkrat,poleg Ilketa,ki sploh upa stopiti na zogo in prevzetii odgovornost za kreacijo napada.
Krhin je ob njem amater za klop pri Nk Zarica..
V svoji prejsnji eri ni imel igralcev tipa Zajc,Verbic,Ilicic pa je bila igra gledljiva in kreativna.
S temi tremi mu bo zagotovo uspelo sredino narediti dovolj kreativno da bo tudi stor Beric lahko med tekmo povohal zogo. Hkrati pa je sredina s takini imeni lahko tudi zelo nevarna za gol...jaz sem optimisticen.
In kljub temu da sem Berica oznacil za stora,sem preprican da lahko,ob zadostni dostavi kvalitetnih zog,polni mrezo nasprotnikov.
Mali Zaho pa me je v prejsnjem krogu 1.SNL navdusil z dvema prekrqsnima asistencama,tako da o njem bi bilo vredno razmisliti na kateri poziciji in s kaksnim stilom igre lahko reprezentanci doda tisto kar manjka-podaje z ocmi.
Mogoce direktno za napadalcem?
Verbic levo,Ilke desno,napad Beric,za njim Mali Zaho,sredina pa Zajc s svojo prodornostjo in mogoce Bijol ali Dervisevuc kot malo bolj defenzivno naravnana vezista. Derva lahko tudi iz svoje polovice spusti ubijalsko podajo.
Ce bi bla Verbic pa Ilicic bilj Inside forwarda,pa bi na branilskih krilih rabil dva ki sta sposobna jima kriti hrbta obrambno in gkrati tudi sposobna nacentrirati. Milec in Balkovec bi bila pomoje super tandem.
Obrambo pa kaksne prestizne izbire itak nimamo
slo.venec
# 06.12.2018 ob 15:29
Kaj bo pomagala postava 3-4-3, če bodo vsi napadalci v bunkerju? Tako se ne bo dalo izvesti protinapada.
torcida_ce
# 06.12.2018 ob 14:15
@seserko: Glede Avstrije bi samo dodal, da je Kek vrsto let igral tam, med drugim za GAK in bi moral vedeti kako "dihajo".
Poleg tega pa vse razen Izraela prijetna gostovanja z navijaskega vidika.
Jaz zivim na Ceskem. V Avstriji bom sigurno na tekmi. Bilo bi super ce bi igrali v Krakowu pa si clovek se malo mesto pogleda. Warsawa ni nic posebnega. Riga je lepo mesto.
V Makedonijo ne bom lazil, ampak tudi tam bo za nase navijace sigurno prijetno. Brez jezicne barijere, pa precej bolj varno kot v Srbiji ali na Hrvaskem.
Jaz samo upam, na precej tekem v LV. V Stozicah sem bil samo enkrat, pa mi nekako niso bile vsec. Mogoce zato, ker smo izgubili z Islandci, ampak ne vem... Stari Bezigrad je bil nekaj drugega.
KlGr
# 06.12.2018 ob 13:19
-----------B. Mavrič-----------
Mitja Morec----Branko Zupan-----Branko Ilić-----Branko Oblak
--------------------------Dalibor Radujko--------------------------------
----------Simon Sešlar---------------------Suad Fileković-----------
Jalen Pokorn-----------Andraž Kirem----------Kevin Kampelj----

Selektor: Matjaž Zupan

V tej sestavi smo lahko evropski prvaki, predvsem če najdejo občutke..
šešerko
# 06.12.2018 ob 12:55
torcida

saj je že pljunil v roke in že dela. In je prav da pove kako razmišlja. Si kaj podobnega slišal od Katanca ali Kavčiča. Kar na smeh mi gre o čem vse je nakladal Katanec, od Kavčiča pa se razen ŽIO ne spomnim več kaj dosti
Kazalo