Nik Omladič meni, da je napočil čas za selitev. Foto: Aleš Fevžer
Nik Omladič meni, da je napočil čas za selitev. Foto: Aleš Fevžer

25-letni igralec iz Šmartnega ob Paki je ob prestopu dejal, da je napočil čas za spremembe in nove izzive. Pogodbo z Eintrachtom je podpisal do junija 2017.

V Ljubljani sem močno napredoval
"Menim, da je zdaj najboljši mogoč trenutek za odhod na tuje. V Ljubljani sem močno napredoval in se razvil v kompletnega nogometaša. Bilo je veliko lepih in nekaj malega
slabih trenutkov, a se bom vselej spominjal le prvih. Olimpiji želim v prihodnje veliko uspehov in predvsem osvojitev naslova državnih prvakov," je povedal Omladič.

Ačimović: Hvala Niku za vse
Športni direktor Olimpije Milenko Aćimović pa dodaja: "Olimpija se zahvaljuje Niku za vse, kar je storil zanjo. Želimo mu veliko sreče in uspeha na njegovi nadaljnji športni poti. Mi pa se že vneto pripravljamo za pomladanski del prvenstva, ki nam prinaša obilico zahtevnih izzivov. Klubsko vodstvo pa že intenzivno išče zamenjavo za zapolnitev vrzeli ob Omladičevem odhodu."

Eintracht Braunschweig, nekdanji klub Rudija Isteniča in tudi Danila Popivode, je bil ustanovljen leta 1895, trenutno pa v drugi nemški ligi zaseda četrto mesto s sedmimi točkami zaostanka za vodilnim Ingolstadtom. V osmini finala nemškega pokala se bo na začetku marca v Münchnu pomeril z Bayernom.

Lovrečič iz Celja v Voždovac
Dozdajšnji član Celja Anej Lovrečič pa bo naslednje leto in pol igral za srbskega prvoligaša Voždovac, katerega dres nosi še en Slovenec Davor Škerjanc. "Teh nekaj mesecev v Celju mi bo ostalo v lepem spominu, saj smo s soigralci prikazali res dobre predstave. Vodstvu, zaposlenim ter seveda igralcem in trenerskemu štabu se lepo zahvaljujem za zelo korekten odnos in jim v nadaljevanju sezone želim še čim več dobrih predstav. Sam sem prejel dobro ponudbo iz Srbije, kjer se nadejam nove zanimive izkušnje," je ob odhodu iz Celja dejal Lovrečič.