Dvoboj Zlatana Ibrahimovića in Sergia Ramosa. Foto: Reuters
Dvoboj Zlatana Ibrahimovića in Sergia Ramosa. Foto: Reuters
Jese Rodriguez
Veselje nogometašev Reala po zadetku Jeseja Rodrigueza. Foto: Reuters

Carlo Ancelotti, ki je pred letošnjo sezono na klop Reala sedel po tem, ko je do naslova francoskega prvaka popeljal Parižane, je v prvo postavo uvrstil tudi številne mlade nogometaše, Laurent Blanc pa je začel tako rekoč s popolno začetno enajsterico. PSG je bil v prvem delu konkretnejši, priigral si je številne priložnosti, a zadeli so španski podprvaki. Po izvrstni podaji Alvara Morate sta zamudila Alex in Lucas Digne, Jese Rodriguez pa je ostal sam in brez težav zatresel mrežo.

Štiri minute pred tem je po odlični podaji Blaisa Matuidija veliko priložnost zapravil Edinson Cavani, ki se je znašel sam pred Diegom Lopezom, ki se je izkazal z obrambo. Real je v drugem polčasu zatresel prečko, silovito je z voleja streljal Karim Benzema, veselje francoskemu napadalcu pa je preprečil okvir vrat. Dvoboj superzvezdnikov Zlatana Ibrahimovića in Cristiana Ronalda je bil le v prvem polčasu, saj je Portugalec po odmoru ostal na klopi. Tekma je sodila v sklop obveznosti Reala ob podpisu pogodbe z Ancelottijem. Madridčani so igrali brez poškodovanega Garetha Bala in Ikerja Casillasa, ki bo postal oče.


PARIS SG – REAL MADRID 0:1 (0:1)
Jese 19.

Paris SG: Sirigu, Van der Wiel (74./Camara), Silva, Alex (46./Marquinhos), Digne (46./Maxwell), Matuidi (73./Ongenda), Motta (61./Rabiot), Verratti (61./Pastore), Cavani (61./Menez), Ibrahimović (73./Coman), Lavezzi (46./Lucas).

Real Madrid: Lopez (46./Fernandez), Arbeloa (46./Carvajal), Nacho (46./Pepe), Sergio Ramos (46./Llorente), Casado (46./Marcelo), Alonso (46./Casemiro), Illarramendi (46./Modrić), Jese (46./di María), Jose Rodríguez (46./Isco), Ronaldo (46./Romero), Morata (46./Benzema).