Imate radi gole? Foto: http://www.turboangels.si
Imate radi gole? Foto: http://www.turboangels.si

V rubriki Turbo Harmonik, v kateri sposobnost napovedovanja izidov preizkušata Špela (Atomik Harmonik) in Maša (Turbo Angels) je vedno bolj vroče, saj bomo naslednji četrtek že dobili zmagovalko. Dvoboj je zelo izenačen, saj obe bolj kot ne izbirata iste tipe in stavita na iste zmagovalce.

Yes, David Beckham!
Najbrž sta tako Špela kot Maša navdušeni, da so se Angleži uvrstili v osmino finala. Oboževanega Davida Beckhama bosta tako videli igrati vsaj še enkrat, glede na to, da Otočani z Ekvadorjem ne bi smeli imeti težav, pa lahko računata tudi s četrtfinalom. Zdaj pa se spomnimo, kako sta v ponedeljek pogledali v kristalno kroglo:

Maša Špela
Švedska - Anglija 0:2
tip 2
1:2
tip 2
Nizozemska - Argentina 2:4
tip 2
1:2
tip 2
SKUPNI IZID 7 8

Se je Maša že predala?
Kakšen kiks, obe sta obakrat zgrešili. Za osvežitev spomina: obe tekmi sta se končali z remijem (2:2 oziroma 0:0). Špela še vedno vodi, toda nič še ni odločenega, čeprav se zdi, da je Maša že vrgla puško (beri: harmoniko) v koruzo. Pred lepotičkama je še zadnja naloga, napovedati izida tekem Češka - Italija in Togo - Francija. Maša pravi, da bo Francija zmagala kar s 17:0. Ta je pa krepka. Maša, tokrat boš brcnila mimo! Najvišja zmaga na svetovnih prvenstvih, mimogrede, je uspela Madžarski, ki je leta 1982 v Španiji kar z 10:1 premagala Salvador.

Maša Špela
Češka - Italija 2:2 0:2
Togo - Francija 0:17 1:3

Kam na dopust?
Poletje se je začelo, dnevi so vedno daljši, ženska krila vedno krajša. Počitnice so tu, vroče sonce pa nas spominja, da prihaja čas dopustov. Kje bosta svoj frontalni relief kazali Špela in Maša? Ne zamudite - v ponedeljek!