Kljub pravi zimi in občutnemu sneženju tekma v Ljubljani ni ogrožena, kar dokazuje tudi NZS-jeva fotografija s Stožic. Foto: NZS / @nzs_si
Kljub pravi zimi in občutnemu sneženju tekma v Ljubljani ni ogrožena, kar dokazuje tudi NZS-jeva fotografija s Stožic. Foto: NZS / @nzs_si

Na standardnih prodajnih mestih so bile vstopnice na voljo od petka opoldne in v prvih treh urah so po podatkih NZS-ja prodali že tri tisoč vstopnic, kar kaže na veliko zanimanje javnosti, ki z nestrpnostjo pričakuje začetek drugega Katančevega obdobja na klopi Slovenije.

Navijačem BiH-a pripada jug
Vstopnice so tokrat na voljo po enotni ceni: v predprodaji, ki se konča 3. februarja, cena znaša 18 evrov, zadnje tri dni pred tekmo pa se bodo vstopnice prodajale po ceni 23 evrov. Cena vstopnic za družinski sektor v predprodaji znaša 14 evrov za odrasle in devet evrov za otroke do 14. leta.

Nogometna zveza Slovenije ob tem obvešča navijače reprezentance BiH-a, da jim bo omogočen vstop samo v sektor za gostujoče navijače (sektor D - jug), in jih poziva, da to upoštevajo pri nakupu vstopnic.

Prvi seznam v torek ob 11. uri
NZS je medtem potrdil, da bo Srečko Katanec, ki se je po 10 letih vrnil na selektorsko mesto, svoj prvi reprezentančni seznam z okoli 20 imeni objavil v torek na novinarski konferenci v Ljubljani, ki se bo začela ob 11. uri. Kot je znano, je Katanec za vrnitev v reprezentanco nagovoril Milivoja Novakovića in Roberta Korena, medtem ko je napadalec vabilo sprejel, a proti BiH-u še ne bo zaigral, nekdanji kapetan Slovenije ostaja v reprezentančnem pokoju.