Stane Oražem (drugi z desne) se bo z Matjažem Kekom ponovno sestal že v naslednjem tednu. Foto: MMC RTV SLO
Stane Oražem (drugi z desne) se bo z Matjažem Kekom ponovno sestal že v naslednjem tednu. Foto: MMC RTV SLO
Simič se je zavil v molk

"Izvršni odbor bo razpisal skupščino, ko bo prišel čas za rešitev tega problema. V tem trenutku težko rečem, kdaj bo to. Prej je treba rešiti druge težave, ki so se v zvezi s člansko reprezentanco nakopičile v zadnjem času, da bo selektor lahko normalno opravljal svoje delo v luči priprav na nadaljevanje kvalifikacij," je povedal Oražem.

Prvi od podpredsednikov Nogometne zveze Slovenije je še pojasnil, da so se vodilni možje zveze na čelu z zdaj že nekdanjim predsednikom Simičem v petek sestali z Matjažem Kekom in pripravili načrt reševanja težav, ki so se pojavile v odnosih med predsednikom in igralci.

Oražem je poudaril, da na tem sestanku niso govorili o Zlatku Zahoviču, ki naj bi ga po poročanju nekaterih medijev Simič želel postaviti za direktorja reprezentance in s tem pooblastiti za pogajanja z nogometaši. Ravno zato, ker naj bi bili igralci proti temu, naj bi se Simič dokončno odločil za odstop.

Oražem trdi, da je o tem, da želi Simič Zahoviča za direktorja reprezentance, prvič slišal šele v sredo že po predsednikovem odstopu. Zahovič za pojasnila danes ni bil dosegljiv.

Simič se je zavil v molk