Fabio Capello kljub neuspehu na prvenstvu v Braziliji ostaja ruski selektor. Foto: EPA
Fabio Capello kljub neuspehu na prvenstvu v Braziliji ostaja ruski selektor. Foto: EPA
David Trezeguet
David Trezeguet, ki je največji pečat pustil v dresu Juventusa, je nazadnje kot posojen igralec River Plateja igral za Newell's Old Boys. Foto: Reuters

Capello je na SP-ju osvojil dve točki, januarja pa je podpisal novo pogodbo, s katero ostaja selektor do svetovnega prvenstva 2018 v Rusiji.

Številni so ga že odpisali
Po izpadu Rusije s SP-ja so Capella številni že odpisali z mesta selektorja Rusije, po dveh sestankih v treh dneh med Italijanom in vodstvom ruske nogometne zveze pa je Capello sporočil, da je njegova prihodnost na klopi Rusije potrjena. Po izteku pogodbe se bo nekdanji trener Milana, Real Madrida, Rome, Juventusa in Anglije upokojil.

Trezeguet se seli v Indijo
Nekdanji francoski nogometni reprezentant David Trezeguet se je odločil, da bo kariero nadaljeval v Indiji. Sedemintridesetletni nekdanji igralec Monaca, Juventusa iz Torina in argentinskega moštva River Plate iz Buenos Airesa bo branil barve ekipe Pune City, ki nastopa v indijski superligi. V elitni indijski nogometni ligi, ki bo na sporedu med oktobrom in decembrom, bodo igrali tudi njegov nekdanji reprezentančni soigralec Robert Pires, prav tako Šved Fredi Ljungberg, angleški vratar David James ter Španca Joan Capdevila in Luis Garcia.