Za odbojkarji ACH-ja je sanjska sezona, saj so v Ligi prvakov osvojili četrto mesto. Foto: Reuters
Za odbojkarji ACH-ja je sanjska sezona, saj so v Ligi prvakov osvojili četrto mesto. Foto: Reuters
Kolaković novi trener Blejcev

45-letnik bo na mestu trenerja zamenjal Glenna Hoaga, ki po dveh uspešnih letih zapušča Gorenjsko. ACH Volley je pod vodstvom Kanadčana prvič zaigral na zaključnem turnirju Lige prvakov.

Pomočnik bo Dragan Kobiljski
Kolaković je kot odbojkar igral za Budućnost in Partizan. Po koncu kariere je prestopil med trenerje, trenutno je tudi selektor srbske reprezentance, ki je sredi priprav za svetovno ligo. Njegov pomočnik v blejskem moštvu bo Dragan Kobiljski.

Sloga igre ne bo spreminjal
"Čaka me težko delo. Nihče mi ni priporočil dela pri ACH Volleyju, toda sam imam rad izzive. Blejci so letos igrali na izredno visoki ravni, in sam bom zadovoljen, če bom ekipo zapustil na taki ravni, kot sem jo dobil. Ne bo enostavno, predvsem v psihološkem smislu, saj ni lahko ponoviti tako dobrih rezultatov. Igralcem bom poskušal pomagati, da bodo še naprej lahko sanjali o dobrih rezultatih. Od njih pa pričakujem maksimalno marljivost in borbenost. Sloga igre najbrž ne bom spreminjal, saj je Bled prav po njem postal prepoznaven," se je sedmi sili predstavil nov trener.

Prva okrepitev Ryan Ammermann
Kolaković je sporočil tudi novo okrepitev - to je 25-letni in 205 centimetrov visoki podajalec Ryan Ammermann, ki so ga v ZDA dvakrat izbrali za najboljšega igralca ameriškega prvenstva. Lani je najprej igral v Španiji in na Švedskem.

Kolaković novi trener Blejcev