Odbojka
(4)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.8 od 6 glasov Ocenite to novico!
Domen Kotnik (Calcit Volleyball)
ACH Volley sestavlja mozaik za prihodnjo sezono. Foto: BoBo

Dodaj v

Po Brulcu v ACH Volley še Videčnik

23-letnik si je zaželel novih izzivov
29. maj 2017 ob 10:26
Ljubljana - MMC RTV SLO, STA

Slovenske odbojkarske prvake ACH Volley bo v prihodnji sezoni okrepil še en igralec Calcita Volleyballa, Matic Videčnik. Že prejšnji teden je prav tako dvoletno pogodbo z Ljubljančani podpisal Jan Brulec.

23-letni bloker iz Slovenske Bistrice je na prvoligaško odbojkarsko prizorišče prvič zakorakal predlani, ko je iz domačega kluba prestopil v Calcit Volleyball. V dveh letih je s Kamničani osvojil dva pokalna naslova, v finalu državnega prvenstva pa je bil obakrat boljši ACH Volley.

"Iz Kamnika sem odšel, ker si želim nove izzive. Igrati v Ligi prvakov je cilj vsakega športnika, zato sem se tudi odločil za prestop. Slišal sem, da se je ACH spet postavil na noge, poravnal je pretekle dolgove in si želi zgraditi ekipo z dolgoročnejšimi načrti. To je dobra priložnost za nas, mlade igralce, da se dokažemo in začnemo neko novo zgodbo. Verjamem, da je čas tudi zame za osvojitev naslova državnega prvaka, prav tako pa upam, da se bomo s soigralci veselili še pokalnega naslova," je ob prihodu v ljubljanski klub dejal 202 cm visoki Videčnik, ki je bil tudi na širšem seznamu slovenske odbojkarske reprezentance.

R. K.
Prijavi napako
Komentarji
mkermc
# 30.05.2017 ob 01:03
Jaz pa mislim da bo Calcit kot vedno spet našel mlade talente in jih razvil. Še vedno v zadnjih letih jim je to uspelo.
richy
# 29.05.2017 ob 21:38
Za igralce to seveda korak naprej, za zanimivost državnega prvenstva pa katastrofa, kajti prvenstva sploh ne bo potrebno odigrati, saj se že zdaj ve, da bo ACH prvak in to brez konkurence, kajti oslabili so najhujšega tekmeca iz zadnjih let. Ne vem sicer kako bo z ligo prvakov, ampak to, da bodo v domačem prvennstvu dobivali tekme v povprečju s 3:0, nasprotna ekipa pa bo osvajala po 15 točk na niz, najbrž na takih tekmah niti igralci ne morejo napredovat, pa tudi za gledalce so take tekme nezanimve (kot je bila npr tekma med Slovenijo in Gruzijo). In potem se bodo spet oranžni zmaji tolkli po prsih, kako so dobri.
jagoda06
# 01.06.2017 ob 19:48
richy...ne pretiravaj
thejanus
# 29.05.2017 ob 11:41
pač le tako lahko napredujejo ... podobno kot v rokometu ko gredo v gorenje in predvsem celje .. tako pač je :) srečno obema
Kazalo