Preostali športi

Poudarki

  • Zavec dosegel 30. zmago v karieri
  • Zmaga po sodniških odločitvah (117:111, 114:114, 117:111)
Dejan Zavec
Dejan Zavec je v Stožicah dosegel 30. zmago v karieri, naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF pa je ubranil drugič. Foto: Sandi Fišer
       Dvorana Stožice, prelepa hvala za vse. Nikoli si ne moreš želeti lepšega športnega dogodka - v polni dvorani, kjer vsi dihajo s tabo. Prav gotovo je ta pas toliko vaš, kot je moj.       
 Dejan Zavec
Rafal Jackiewicz, Dejan Zavec
Rafal Jackiewicz se je v 9. rundi za las izognil nokavtu. Foto: Sandi Fišer
Tjaša Kolar
Tjaša Kolar je po sodniški odločitvi (39:38) premagala Nemko Aniko Kurzer. Foto: Sandi Fišer
VIDEO
Zavec navdušil na spektak...
VIDEO
V domačem kraju proslavil...

Dodaj v

Foto: Zavec v Stožicah ubranil naslov svetovnega prvaka!

Simčič nokavtiral Madžara, ki so ga iz ringa odnseli na nosilih
4. september 2010 ob 18:21,
zadnji poseg: 4. september 2010 ob 23:56
Ljubljana - MMC RTV SLO

Slovenski boksarski junak Dejan Zavec je pred 12.000-glavo množico v Stožicah po 12 rundah ubranil naslov svetovnega prvaka v velterski kategoriji po verziji IBF.

Štiriintridesetletni Zavec je tako dosegel že 30. zmago v karieri, Ptujčan pa je naslov svetovnega prvaka, ki si ga je proti Južnoafričanu Isaacu Hlatswayju priboril decembra lani, ubranil že drugič.

Poljak se je v 9. rundi za las izognil nokavtu
Zavec je bil v prvih 9 minutah dvoboja iz runde v rundo boljši, v 3. rundi je z direkti in krošeji Poljaka dodobra načel. V naslednjih rundah je Ptujčan poskušal streti odpor Jackiewicza, a se mu je Poljak ob napadih dobro izmikal, na trenutke je Zavca presenetil s protiudarcem. V 9. rundi se je boksar iz Minska za las izognil nokavtu, večkrat je slovenskega šampiona presenetil z nešportno potezo. Proti koncu dvoboja je začel napadati na vse ali nič, a se je "mr. Simpatikus" dobro ubranil in v 12. rundi s silovitimi napadi pripravil šov za gledalce. Dvomov o zmagovalcu zagotovo ni bilo več!

Dvoboj posvetil Matjažu in njegovemu očetu
"Dvorana Stožice, hvala," je po dvoboju ganjen dejal stari in novi svetovni prvak. Nadaljeval je: "Prelepa hvala za vse. Nikoli si ne moreš želeti lepšega športnega dogodka - v polni dvorani, kjer vsi dihajo s tabo. Prav gotovo je ta pas toliko vaš, kot je moj." Seveda se je Ptujčan zahvalil svoji ekipi, zmago pa je namenil posebnima osebama: "To borbo bi posvetil nekemu posebnežu, ki prav gotovo gleda zdaj doma. Želel bi povedat naslednje: upanje umira zadnje! Prijatelj in oče prijatelja, ki vesta za kaj gre ... Matjaž, to je bilo zate in za tvojega očeta. Upanje umira zadnje!" Pa publika? "Lepa hvala prav vsem, nikoli vas ne bom pozabil! Želim si, da bi se srečali še kdaj."

Psihično zelo naporen dvoboj
"Borba je bila zelo zahtevna, zlasti s psihičnega stališča je bila to ena najtežjih borb. Prvič sem boksal pred toliko domačimi navijači. Poleg tega je na drugi strani stal Rafal, ki ga dobro poznamo in vemo, iz kakšnega testa je. Vedno je čakal na moje napake, poskušal sem ga izzvat, a je vedno čakal na kontra udarec in napad. Nekajkrat mu je to sicer uspelo, a k sreči se mu ni izšlo," je o težko pričakovanem spektaklu povedal Zavec. Željko Mavrović, ki je leta 1998 zaslovel z dvobojem v supertežki kategoriji s svetovnim prvakom Lennoxom Lewisom, je še dodal: "Zavec je bil zelo dobro pripravljen, je kot kamen. Jackiewicz je bil preveč nestrpen, zanj bi bilo bolje, če bi napadal bolj premišljeno. Toda na koncu je zmagal boljši."

Zdaj vendarle v Las Vegas?
"Najprej sem moral dati skozi ta dvoboj, zdaj pa lahko v miru premislim o Las Vegasu. Vsekakor bo to odvisno tudi od menedžerja. Borba v ZDA bi se lahko zgodila ob koncu tega oziroma na začetku naslednjega leta. Vsekakor je velterska kategorija zelo popularna, tu nastopajo izjemni boksarji. Nekaj se govori tudi, da bi ustvarili turnir za 10 najboljših boksarjev na svetu, kjer bi kronali najboljšega," je še povedal Zavec.

Simčič za naslov nokavtiral Madžara
V eni izmed šestih predborb se je predstavil Denis Simčič, ki je po 2 minutah in 25 sekundah 9. runde z nokavtom premagal Istvana Vargo. Sodnik je dvoboj prekinil, Madžara so iz ringa odpeljali na nosilih. "Upam, da z Istvanom ni nič narobe. Zahvalil bi se vsem navijačem, zlasti tistim, ki so prišli iz Goriških brd," je po dvoboju dejal Simčič, ki je osvojil naslov mednarodnega prvaka po verziji WBF v poltežki kategoriji.

Tjaša Kolar je premagala Nemko Aniko Kurzer. Sodnik je z 39:38 prisodil zmago Ravenčanki.

Izidi borb boksarskega spektakla v Stožicah:

1. Tommy Altmann (Nemčija) - Bronislav Kubin (Češka) - supervelterska: dvoboj neodločen
2. Predrag Radošević (Črna gora) - Thomas Hengstberger (Avstrija) - srednja: tehnični nokavt
3. Goran Delić (BiH) - Attila Makula (Madžarska) - lahkotežka: zmaga po točkah
4. Denis Simčič (Slovenija) - Istvan Varga (Madžarska) - poltežka: nokavt
5. Tjaša Kolar (Slovenija) - Anika Kurzer (Nemčija) - mušja: zmaga po točkah
6. Christina Hammer (Nemčija) - Mihaela Dragan (Romunija) - srednja: tehnični nokavt
7. Dejan Zavec (Slovenija) - Rafal Jackiewicz (Poljska) - velterska: zmaga po sodniških odločitvah (117:111, 114:114, 117:111).

M. L., foto: Sandi Fišer
Prijavi napako
Komentarji
Janiel74
# 04.09.2010 ob 23:22
POLJAK PA 114-114....boks je itak brezveze...sodniki...
CameraObscura
# 04.09.2010 ob 23:12
Dejan ma zelo luštno soprogo. Kapo dol - super športnik, pa še lepotico za ženo.

Čestitke za ubranitev naslova! Zdej pa čez lužo.
SsDrag
# 04.09.2010 ob 23:23
pa kako so lahko dal poljaka za sodnika?? pol bi moral tut slovenskega sodnika dat (ampak bulš d niso, kr bi dal sigurn neodločen rezultat)
konjice
# 04.09.2010 ob 18:54
Zavec itak!!!
pobic_17
# 04.09.2010 ob 23:10
kultura slovencev pa na NULI .... lepo izžvižgat nasprotnike :S
damirtankovic
# 04.09.2010 ob 23:10
Izreden meč, izredna zmaga. Vsaka čast, gospod Zavec!
lookaaa
# 05.09.2010 ob 09:27
vsem nejevernim tomazem! 10 mesto na lestvici v velterski kategoriji ni macji kaselj in dan po zmagi bo zavec na njej se napredoval (mesto, dve). na tej lestvici ti uvrstitev dajejo predvsem dobljeni dvoboji: visjerangiranega si poknu, bolj napredujes. glede na to, da je zavec iz boksarsko nerazvite slovenije, je bila njegova pot do bojev z najboljsimi boksarji bolj trnova. ni mogel takoj priceti boksati s top 50 boksarji, kar prinasa tocke.

glede kvalitete velterske kategorije prica tudi podatek, da je v njej trenutno uvrscenih 1405 boksarjev, medtem ko v klickovi super tezki 1090! strokovnjaki cenijo dosti bolj veltersko kategorijo kot absolutno, saj se v njej odvijajo najbolj zanimivi dvoboji. trenutno se tudi vec denarja obraca v veltrski kategoriji. v veltrski kategoriji je bilo do sedaj registriranih 43.664 profesionalnih boksarjev, v abolutni le 21.920! vcerajsnja tekma je bila s strani boksarske zveze ocenjena s 5, kar je najvisje mozno stevilo tock. malo prekalkulirajte te cifre, pa vam bo mogoce top ten malo bolj zrastev v oceh!

krog konkurence res dobrih boksarjev v veltrski kategoriji je zelo sirok, vsaj top 20 boksarji lahko opraviceno pricakujo kdaj kak pas, pri absolutni je to omejeno morda na top 8, ceprav dvomim, da se bo hitro nasel kdo, ki bo izpodrinil brata klickov.

interes najboljsih boksarjev je tudi zdruzitev vecih naslovov oz. pasov,kar ni pogost pojav v veltrski kategoriji.

se enkrat cestitke zavcu. zdaj so mu vrata do top 6 boksarjev na siroko odprta, v igri pa tudi vecje vsote denarja. ne glede na vse, kar se bo zgodilo v prihodnje, je za slovenijo naredil ogromno! zato, kapo dol.

smo pa slovenci vedno malo dlakocepski. nikoli ne znamo nagraditi nekega uspeha, vedno iscemo dlako v jajcu. sicer pa ne verjamem, da je vecina takih. tukaj na forumu se vedno najdejo modeli, ki v vse dvomijo, nic jim ne pase, nic jih ne zadovolji. rahla kriza identitete?
nezafrustrirani slovenci so vceraj v velikem stevilu dokazali, da dejanova zmaga ima tezo, teh 10 internetnih frustrirancev pa bomo skusali prezreti.
erru
# 04.09.2010 ob 23:09
:) Poljak je dosodu 114:114, da se nbenmu ni zameru...
Anže
# 04.09.2010 ob 22:26
Nevem zakaj se mi vsi Dejanovi izzivalci zdijo neresni. Mogoče je to zaradi njihovega obnašanja? Že zaradi Zavčeve zrelosti se mi zdi najboljši športnik v Sloveniji. Vsaka mu čast.
merikh
# 04.09.2010 ob 22:50
Kaj bi dal da bi bil ta bebo od komentatorja tiho, ker nima blage. Zavec niti približno ni toliko v prednosti kot govorita komentatorja.
Anze73
# 05.09.2010 ob 03:45
pa v rit si vtaknite politiko majkumilo!!!!! kaj vas briga Jankovič in ostali .... kaj je bilo, kaj bo .. ej "Slovenci", šport se dogaja!!!!! ... UŽIVAJTE V USPEHIH!!!!! BREZ POLITIKE!!!!! BUDALE!
scenic
# 04.09.2010 ob 23:38
mater je zavec en pošten človk.
bravo dejan!
Deyweed
# 04.09.2010 ob 23:34
Eni ste čist nori, Logično ,da župan mesta in glavni vodja tega projekta Stožice , podari zmagovalcu Venec, kaj pa ste milsili ,da Jankoviča nebo na nobeno prireditev, prav je tako ,da se pokaže, ker on ne rabi ne denarne koristi (saj ga ima že od prej dovolj) + tega , ga že vsi poznajo, in itaq bo zmago volitve.. ker je največ naredo in vse obljubil. Zdaj pa dovolj s politiko..
MIRNČAN
# 04.09.2010 ob 23:10
Kva nima šans. Ti si čuden. Tole je prepričljiva zmaga.
7tom11ja
# 04.09.2010 ob 23:09
he, he; 144:114 in folk začne vpit;
jok kako sanjata taledva komentatorja
zamudnik
# 04.09.2010 ob 20:11
Farsa že pred borbo: sodijo seveda trije sodniki, a eden izmed njih je ... Poljak. Čisto me je minilo, ko sem pravkar prebral intervju z Jackiewiczewim promotorjem o tem, kako je zadovoljen, da - pazi zdaj! - mu je uspelo 'zagotoviti optimalno' sodniško zasedbo (ki da ne bo padlo pod vpliv nekajtisočglave slovenske publike). Joj, škoda vseh, ki gredo v ta šport z naivnim prepričanjem, da bodo v njem uspeli na račun samoodrekanja in plemenitega poštenja.
Lluka
# 04.09.2010 ob 22:14
O NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pa kje ste najdli Omarja....

Jaz pa bil optimist..... in sem ŽELEL MURKOTA
Gravesen
# 04.09.2010 ob 19:57
Men se zdi da bo 12.rund kot na Poljskem, le da bo tokrat zmagovalcec po točkah gladko: DEJAN ZAVEC!!!
caps
# 05.09.2010 ob 03:04
Najlepse na tem spektaklu mi je bilo všeč poleg fantasticne zmage Zavca, ko je cela dvorana izžvižgala Jankovića!!
Jernej_
# 05.09.2010 ob 00:00
Bravo Dejan! RTV vam pa nebi bilo potrebno dat po vsaki rundi oglase.
Bobr
# 04.09.2010 ob 23:18
Če ne bi bilo "opankarja" danes Zavec ne bi zmagal pred 12.000 gledalci ampak pred 5.000...pa nisem kak njegov ljubitelj, ampak dejstvo je da je cel kup župan(j)ov obljubljalo štadion in dvorano naredil jih je pa šele opankar.
MIRNČAN
# 04.09.2010 ob 23:07
Povsod morajo pa politiki zraven smrdet.
uros23
# 04.09.2010 ob 23:39
Bravo, Dejan, fantastično! Športnik z veliko začetnico in velik človek.
merikh
# 04.09.2010 ob 23:15
7tom11ja: ne bi se strinjal. Mislim, da je zavec kar precej močan in zelo neugoden borec proti vsakemu nasprotniku. Tudi tvoji leiti.
merikh
# 04.09.2010 ob 22:59
Pri borilnih športih je tako, da če navijaš za nekoga se ti vedno zdi, da je boljši. To je preprosto zato, ker vedno gledaš in opazuješ le njega. Če tega zavestno ne delaš v tem boju lahko opaziš, da poljak zadane bistveno več udarcev. Butasta komentatorja opazita tudi le samo kadar je zavec v naletu in potem naglas govorita kako je bolj agresiven. Nikoli pa ne opazita kadar se zavec umika. Mislim, da je morda zavec v minimalne prednosti, ampak to je to. Knockdown pa bo obratno In poljak ima kar dobre udarce. Teška bo še tudi v zadnji rundi.
primos
# 05.09.2010 ob 11:51
Boj za svetovnega prvaka Zavec - Jackiewicz bi bil v vsakem primeru. Morda ne včeraj in ne v Stožicah.

Tukaj pa pišete da je bil zaradi samega Jankoviča ali zaradi same dvorane. Pa kje vi živite. Zavec lahko boksa tudi izven Slovenije. Pač ne bi imel te domače podpore kot jo ima v Mb ali Lj. Je pa žalostno da je Tivoli sameval ob prejšnjem enakem dogodku Zavca. Kot da je pomembno kje boksa.

Zgleda da je veljakom pomembno da nova dvorana ne sameva. Vsi pa vemo da samorentabilna ne bo nikoli
lookaaa
# 05.09.2010 ob 10:11
sorry za dvojni komentar!

zavec ze peti
Tjunin
# 05.09.2010 ob 09:29
Bravo Zavec, iz srca čestitam za zmago!
Tekom borbe sem bil cel na trnih in pri sebi sešteval točke.
Pri razglasu točk podeljenih s strani poljskega sodnika - 114:141 - mi za sekundo nič več ni bilo jasno?!!
Poljak se mi je pa prav zasmilil na koncu, ko sta se slikala skupaj, ko je bil ves polaman in ob dejstvu, da več ziher ne bo dobil priložnosti za boj s prvakom, še posebaj, če bo Zavec šel v USofA. Da bi mu prav privoščil kakšno tolažilno nagrado, recimo trio tistih brhkih zastavonoš! ;-)
Volodya
# 05.09.2010 ob 06:56
Moj poklon Dejan Zavec...tako se boksa proti "kontrašem"....drugače pa je tale Poljak antipropaganda za boks....zmeraj so mi šli na živce kontraši ,nimajo jajc za pravo borbo..
shaolin
# 05.09.2010 ob 02:17
dalton, ne prebavljam rimskega imperatorja jankota, pa nism desničar. glih sm pršu iz stožic- blo je noro, sam ti trije bumbarji s oprodami levaničem in jakičem so bli tam totalno odveč. a ja pa še neki, vedno ko jih je kamera posnela jim je folk žvižgal bolj kot poljaku. oni pa so se prisiljeno režali ko kaki norci na zaprtem oddelku!! zato ne bluzit neki v tri dni, če nimaš pojma. btw; okolica, tu je mišljeno parkirišče in promet okoli stožic pa je čista fuckin katastrofa! za parkirišče so meli tam DVA histerična redarja, ki svoji nalogi očitno nista bila kos. Ampak Zavec je s svojim fightom poskrbel, da smo vsi zadovoljni šli domu!!!
Rdeči valjar
# 05.09.2010 ob 00:58
Bravo Dejan!!!
Voly
# 05.09.2010 ob 00:31
Najprej,ste pa res eni tukaj debilni,ko takole mešate politiko in šport!Mene pa zanima,če kdo ve,koliko,vsaj približno Zavec vs tako zmago pobere čistega denarja?Meni se niti slučajno ne sanja koliko.
_tomec_
# 04.09.2010 ob 23:38
@7tom11ja
@luka26

Kaj vidva otroka mislita, da sta zdaj cela pomembna če z svojimi "brihtnimi" izjavami poskušata zmanjšati uspehe našega šampiona? Prvo začnita spremljati boks, in ne samo poslušati prijateljev kako sta vsemogočna Pac-man in Floyd... Z njima se najverjetneje Zavec realno ne more kosati (ali pač, pustimo se presenetiti..), ga pa v tujini (Ameriki) že poznajo...pri HBO so ga naprimer Aprila letos uvrstili na 5. mesto pred Cotto. Njega pa upam, da oba poznata! ;) Lepo praznovanje današnje Zavčeve zmage vsem!
merikh
# 04.09.2010 ob 23:37
Največja sramota je to, da po takem fantastičnem dogodku nekateri iztirjenci na teh komentarjih vse izkoristijo za pljuvanje in fanatično strankarsko obračunavanje.
james bond
# 04.09.2010 ob 23:32
Vnovič športni spektakel v dvorani Stožice. Tokrat je Zavec polnoma zasluženo ubranil naslov prvaka. Vsi vnovič zadovoljni. V manj kot mesec dni polna dvorana Takšne prireditve spadajo v prestolnico in jih potrebuje Ljubljana in Slovenija.
Odlično pripravljen fizično in psihično na meč. Popolna kontrola skozi vseh 12 rund. Žal na TV nimamo takšnega strokovnjaka, ki bi imel zadostno znanje za boks. Tradicija ni na strani Slovencev.
Deyweed
# 04.09.2010 ob 23:26
Nisem si mislo, da boste eni Jankoviča pljuval , tip je vse naredil kaj je obljubil, brez njega nebi Zavec tukaj boksal, saj Janka zelo spoštujem, in , vem ,da je h slovenskemu športu prispeval mnogo.. končno smo z njim dobili ustrezno dvorano, in stadion katerega se ne rabimo sramovat. Zavec pa je boksal odlično kot vedno, politiki pa so logično ,da so vedno Zraven.. nevem pa kaj vas moti tolko pr Jankoviču, saj delavce so že plačai..al kaj vas moti..
slip_knot
# 04.09.2010 ob 23:17
Vsa čast Zavcu!! Res je edn izmed največjih Slovenskih športnikov !!
Sam neki me je motil pr temu spektaklu in to so Slovenski politiki na čelu z jankovićem !!
MIRNČAN
# 04.09.2010 ob 23:16
klobuh po mojem se ni zavedal kaj počne.:)
tina_lj
# 04.09.2010 ob 23:11
brez jankoviča ne bi blo te dvorane, tko da... žvižgi res niso na mestu
merikh
# 04.09.2010 ob 23:10
7tom11ja: boljših nasprotnikov je bolj malo :)

MIslim, da je "problem" bolj to, da mu take vrste nasprotnik ne leži. Kakega bolj odprtega nasprotnika bi lažje premagal.
luka26
# 04.09.2010 ob 23:05
Zavec ostaja prvak, ampak ne pricakujem neke velike razlike
PET
# 04.09.2010 ob 22:25
Gremo, Zavec!
primos
# 05.09.2010 ob 12:01
Je pa bil prenos katastrofa. Komentator je človek ki ne ve osnovnih terminov boksa, kaj je bilo to ali klinč ali objemanje to je sedaj vprašanje za nekoga :), nobenega analiziranja, reklame med odmori namesto najbolj zanimivih kombinacij udarcev iz končane runde,...

Škoda besed in pa čestitke Zavcu
lookaaa
# 05.09.2010 ob 09:39
vsem nejevernim tomazem! 10 mesto na lestvici v velterski kategoriji ni macji kaselj in dan po zmagi bo zavec na njej se napredoval (mesto, dve). na tej lestvici ti uvrstitev dajejo predvsem dobljeni dvoboji: visjerangiranega si poknu, bolj napredujes. glede na to, da je zavec iz boksarsko nerazvite slovenije, je bila njegova pot do bojev z najboljsimi boksarji bolj trnova. ni mogel takoj priceti boksati s top 50 boksarji, kar prinasa tocke.

glede kvalitete velterske kategorije prica tudi podatek, da je v njej trenutno uvrscenih 1405 boksarjev, medtem ko v klickovi super tezki 1090! strokovnjaki cenijo dosti bolj veltersko kategorijo kot absolutno, saj se v njej odvijajo najbolj zanimivi dvoboji. trenutno se tudi vec denarja obraca v veltrski kategoriji. v veltrski kategoriji je bilo do sedaj registriranih 43.664 profesionalnih boksarjev, v abolutni le 21.920! vcerajsnja tekma je bila s strani boksarske zveze ocenjena s 5, kar je najvisje mozno stevilo tock. malo prekalkulirajte te cifre, pa vam bo mogoce top ten malo bolj zrastev v oceh!

krog konkurence res dobrih boksarjev v veltrski kategoriji je zelo sirok, vsaj top 20 boksarji lahko opraviceno pricakujo kdaj kak pas, pri absolutni je to omejeno morda na top 8, ceprav dvomim, da se bo hitro nasel kdo, ki bo izpodrinil brata klickov.

interes najboljsih boksarjev je tudi zdruzitev vecih naslovov oz. pasov,kar ni pogost pojav v veltrski kategoriji.

se enkrat cestitke zavcu. zdaj so mu vrata do top 6 boksarjev na siroko odprta, v igri pa tudi vecje vsote denarja. ne glede na vse, kar se bo zgodilo v prihodnje, je za slovenijo naredil ogromno! zato, kapo dol.

smo pa slovenci vedno malo dlakocepski. nikoli ne znamo nagraditi nekega uspeha, vedno iscemo dlako v jajcu. sicer pa ne verjamem, da je vecina takih. tukaj na forumu se vedno najdejo modeli, ki v vse dvomijo, nic jim ne pase, nic jih ne zadovolji. rahla kriza identitete?
nezafrustrirani slovenci so vceraj v velikem stevilu dokazali, da dejanova zmaga ima tezo, teh 10 internetnih frustrirancev pa bomo skusali prezreti.
zamudnik
# 05.09.2010 ob 09:16
Mayuka, sorry,
to z N-kategorijami je res čudno, a še vedno nekatere veljajo več od večine drugih - in IBF sodi med prestižnejše, torej tiste, katerih prvake jemlje boksarska javnost čisto resno. Ne z ovacijami in prilizljivo, zagotovo pa s polnim spoštovanjem.
Volodya
# 05.09.2010 ob 07:24
Zakaj za hudiča hočete vse uspehe pomazati z politiko.....
Volodya
# 05.09.2010 ob 07:06
Ta dvorana bi se lahko imenovala "boksarski hram Vitomila Zupana".....Še enkrat moj poklon Dejan Zavec !!!
RLily
# 05.09.2010 ob 00:08
Čeprav ne gledam tega športa, sem navijala močno za našega!!! Napeto bilo in VSE ČESTITKE Zavcu!!! Res je legenda!!!!
merikh
# 04.09.2010 ob 23:47
haha. mayweatherjem. To bi blo zakon. Pa še par milijonov zavcu v žep ne glede na izzid :)
Bobr
# 04.09.2010 ob 23:43
3002 bog vedi zakaj si danes visel pred televizorjem in gledal igre namesto da bi šel na dobrodelni koncer v NG glede na to kak "človekoljub" mislš da si...očitno nisi med tistimi 100.000 in rabiš predvsem igre in stokanje ob tem da se opankar objema z Zavcem kar tebi nikdar ne bo uspelo.
Kazalo