Liga prvakinj v rokometu
slice
Po premočnem Györu bo za Krim Thüringen realnejši preizkus
Zadevati bo treba tudi iz protinapadov, 11. oktober 2018 ob 16:40 Rokometašice Krima Mercatorja bodo proti Thüringerju naskakovale prvo evropsko zmago sezone. Treba bo več zadevati iz protinapadov, v obrambi pa biti pozoren na hitre Nemke in na igro brez vratarke.
5
Krimovke Ligo prvakinj začele z -16
11
6. oktober 2018 ob 21:06 Rokometašice Krima Mercatorja so novo sezono Lige prvakinj začele z gostovanjem pri evropskih prvakinjah v Györu, kjer so pričakovano (visoko) izgubile z 39:23.
Težak, a "sproščen" uvod za Krim: gostovanje v Györu
3
4. oktober 2018 ob 17:05 Za rokometašice Krima Mercatorja se konec tedna začenja nova sezona Lige prvakinj. Krimovke bodo v soboto gostovale na Madžarskem pri branilcu naslova Györu.
Celjani s PSG-jem, Krimovke z evropskimi prvakinjami
17
29. junij 2018 ob 16:26 Rokometašice Krima Mercatorja bodo v Lige prvakinj igrale skupaj z Györom, Thüringerjem in kvalifikantom, medtem ko bodo Celjani igrali v skupini s PSG-jem in Pick Szegedom.
Györ po podaljšku do ubranitve evropskega naslova
9
13. maj 2018 ob 21:53 Rokometašice Györa so kot prve ubranile naslov evropskih prvakinj. V finalu sklepnega turnirja Lige prvakinj v Budimpešti so po podaljšku premagale Vardar s 27:26 (20:20, 9:9).
Za rokometno krono Györ in Vardar Rokometašice Györa in Vardarja so finalistke zaključnega turnirja Lige prvakinj, ki ga gosti Budimpešta. Prve so s 26:20 premagale Bukarešto, druge pa s 25:19 Rostov Don.
Grosova in Stankova med rokometno smetano Slovenska rokometašica Ana Gros, ki igra za Metz, je bila uvrščena v idealno sedmerko Lige prvakinj, medtem ko je bila Tjaša Stanko (Krim Mercator) razglašena za najboljšo mlado igralko.
3
Bregar: S slovensko trmo do druge zmage nad Midtjyllandom Rokometašice Krima Mercatorja bodo v nedeljo ob 15.00 skušale še drugič v letošnji sezoni premagati Midtjylland in se s tem nekoliko približati uvrstitvi v četrtfinale lige prvakinj.
2
Koprčani v Rdeči dvorani utišali ose Rokometaši Kopra 2013 so v uvodni tekmi Lige za prvaka v Rdeči dvorani presenetili rokometaše Gorenja Velenja (29:25).
16
Györ zapečatil usodo krimovk Rokometašice Krima Mercatorja so končale nastope v Ligi prvakinj, potem ko so v 6. krogu drugega dela izgubile v gosteh proti evropskemu prvaku Györu s 25:34.
Rostov na Kodeljevem pretrd oreh za krimovke Rokometašice Krima so v 5. krogu glavnega dela Lige prvakinj na Kodeljevem doživele grenek poraz. S 35:26 so slavile rokometašice Rostova.
2
Krimovke želijo na ključni tekmi sezone presenetiti Rostov Rokometašice Krima Mercatorja v soboto ob 19.30 čaka predzadnji tekmec v glavnem delu Lige prvakinj.
4
Krimovke na Danskem do točke, možnosti za četrtfinale majhne Rokometašice Krima Mercatorja so v 4. krogu glavnega dela Lige prvakinj v Ikastu igrale neodločeno 24:24 (13:12) proti Midtjyllandu.
1
Evropske prvakinje iz Györa nadigrale krimovke Rokometašice Krima Mercatorja so v tretjem krogu drugega dela Lige prvakinj klonile pred evropskimi prvakinjami iz Györa, ki so na Kodeljevem pred 2.200 gledalci slavile z 32:21.
2
Bregar pred gostovanjem evropskih prvakinj: To bo najlažja tekma sezone Na Kodeljevem se v soboto obeta rokometni spektakel. Čeprav v goste prihajajo rokometašice madžarskega velikana Györja, se rokometašice Krima Mercatorja ne predajajo vnaprej.
4

Kazalo