Liga prvakov v rokometu
slice
Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF
Velenjski klub neuspešen v boju za "wild card", 18. junij 2018 ob 18:49 Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
6
Kavtičnik: Kar se mora, pač ni težko!
9
5. junij 2018 ob 10:35 "Potreboval sem kak dan ali dva, da sem prišel k sebi, tako da je bil nekaj posebnega tudi ta naslov," je o letošnji sezoni, v kateri je osvojil Ligo prvakov, dejal slovenski rokometni as Vid ...
Kavtičnik z Montpellierom na vrhu Evrope
18
27. maj 2018 ob 19:45 Rokometaši Montpelliera, katerega član je tudi Vid Kavtičnik, so dobili veliki finale Lige prvakov. V Kölnu so po zaslugi izjemnega zaključka z 32:26 premagali Nantes.
Nepričakovan razplet v Ligi prvakov - Nantes šokiral PSG, Kavtičnikov Montpellier pa Vardar
17
26. maj 2018 ob 19:55 V rokometni Ligi prvakov so vsi pričakovali finale PSG - Vardar, a na koncu sta favorita ostala praznih rok, na zaključnem turnirju četverice se bosta pomerila le za tretje mesto.
Kavtičnik edini Slovenec na zaključku v Kölnu
7
29. april 2018 ob 22:07 Rokometaši Paris Saint-Germaina, Nantesa, skopskega Vardarja in Montpelliera z Vidom Kavtičnikom so polfinalisti Lige prvakov in s tem zaključnega turnirja, ki bo 26. in 27. maja v Kölnu.
Rhein-Neckar v Kielce z amatersko ekipo Liga prvakov je v vseh športih najpomembnejše tekmovanje. Nekoliko drugače je očitno v rokometu.
22
Celjani za slovo od Lige prvakov izgubili v Veszpremu Rokometaši so se od Lige prvakov poslovili z novim porazom, v Veszpremu so morali priznati premoč gostiteljem (29:22).
5
Celjani v Veszpremu za dostojno slovo Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo Ligo prvakov v tej sezoni končali na Madžarskem, kjer se bodo v soboto ob 17.30 pomerili z Veszpremom. Medtem ko tekma za Celjane nima večjega pomena, saj je ...
8
Za slovo od domačih navijačev (in Lige prvakov) zmaga pivovarjev Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 13. krogu Lige prvakov z 32:28 premagali Aalborg, kar pa jim v boju za osmino finala ne pomaga, saj se je tja z zmago nad PSG-jem (29:28) prebil Meškov Brest.
10
Celjani z zmago proti Dancem ohranjajo možnosti za osmino finala Rokometaše Celja Pivovarne Laško v soboto ob 19.30 v dvorani Zlatorog čaka zadnja domača tekma predtekmovanja v skupini B Lige prvakov proti danskemu Aalborgu.
4
Poljski prvaki previsoka ovira za Celjane Rokometaši Celja so v Ligi prvakov doživeli peti zaporedni poraz. Tokrat so na Poljskem klonili pred Kielcami s 37:31 in jih v igri za osmino finala drži le še teorija.
12
Pivovarji želijo v Kielcah ponoviti "vajo" iz Zlatoroga Rokometaše Celja Pivovarne Laško v 12. krogu Lige prvakov čaka gostovanje v Kielcah, kjer igrajo tudi Slovenci Uroš Zorman, Dean Bombač in Blaž Janc. Tekma se bo začela v soboto ob 16.00.
V razprodanem Zlatorogu Celjani nemočni proti zvezdniškemu PSG-ju Več kot 5.000-glava množica je v dvorani Zlatorog upala na presenečenje, a Celje Pivovarna Laško je bilo nemočno proti zvezdniški ekipi PSG-ja (26:31).
33
Celjani želijo presenetiti zvezdniški PSG Konec je zimskega premora v rokometni Ligi prvakov.
19
Po najhujšem porazu sezone konec evropske poti za Velenjčane Rokometaši Gorenja so v zadnjem krogu Lige prvakov visoko izgubili na Danskem proti Skjernu (35:20) in izpadli iz nadaljnjega tekmovanja, saj je Ademar slavil na Norveškem proti Elverumu (30:25).
12

Kazalo