Liga prvakov v rokometu
slice
Celjani zaostajali za 7, a na koncu do velike točke proti podprvakom Evrope
Naslednja tekma v Ligi prvakov šele 10. februarja, 2. december 2018 ob 21:04 Gledalci v Zlatorogu so spremljali še en zanimiv obračun Celja Pivovarne Laško, ki mu je v 10. krogu Lige prvakov le uspelo osvojiti točko proti evropskemu podprvaku Nantesu (29:29).
22
Lažje se diha, ko ti Zlatorog na dušo piha!
4
30. november 2018 ob 16:15 Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v nedeljo ob 17. uri gostili lanskega finalista Lige prvakov Nantes in poskušali popraviti slab vtis, ki so ga pustili v nedeljo v Zaporožju.
Celjski načrti so se ob slabi obrambi hitro sesuli
9
25. november 2018 ob 18:32 Rokometaši Celja Pivovarne Laško so bili v Zaporožju povsem nemočni. Po 20 minutah so zaostajali že s 13:5, na koncu pa v 9. krogu Lige prvakov proti Motorju izgubili s 36:27.
Točki v Zaporožju bi bili še posebej sladki
15
23. november 2018 ob 09:24 Pred rokometaši Celja PL je eden izmed ključnih dvobojev za napredovanje v izločilne boje v Ligi prvakov. Nasprotnik v nedeljo bo ukrajinski prvak Zaporožje, ki za Celjani zaostaja le za točko.
Rokometni spektakel v Zlatorogu - Celjani razbili Zagreb
51
18. november 2018 ob 18:59 Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v nabito polnem Zlatorogu z odliko opravili eno najpomembnejših preizkušenj v skupinski Ligi prvakov. Večne tekmece, ekipo Zagreba, so visoko ugnali (30:21).
Na domači tekmi proti Zagrebu za Celjane šteje le zmaga V nedeljo (17.00) se bodo rokometaši Celja Pivovarne Laško znova pomerili z Zagrebom. V primeru poraza bi si močno otežili napredovanje iz skupinskega dela Lige prvakov.
13
Na obračunih Zagreba in Celja naboj še vedno poseben Rokometaši Celja Pivovarne Laško bodo v soboto ob 20.00 v 7. krogu Lige prvakov gostovali v Zagrebu, s katerim se bodo nato pomerili še dober teden pozneje.
9
Krimovke lahko že (prvič) odprejo penino Rokometašice Krima Mercatorja so v 4. krogu Lige prvakinj s 27:20 ugnale Podravko iz Koprivnice, s čimer so si dva kroga pred koncem praktično že zagotovile napredovanje v glavni del.
8
Celjani suvereno opravili z ukrajinskim prvakom Rokometaši Celja Pivovarne Laško so brez večjih težav dobili tekmo 6. kroga skupine B v letošnji Ligi prvakov. S 33:28 so v Zlatorogu odpravili Motor iz Zaporožja.
17
Celjani iz Francije z minus enajst Zdesetkani rokometaši Celja Pivovarne Laško so po pričakovanju doživeli četrti poraz v Ligi prvakov. V petem krogu jih je z 38:27 nadigral finalist prejšnje sezone Nantes.
20
Pred gostovanjem v Nantesu bolnišnica v Celju Rokometaši Celja Pivovarne Laško se na gostovanje v Nantes, kjer jih v nedeljo ob 19. uri čaka peti obračun v Ligi prvakov, odpravljajo dodobra zdesetkani.
5
Pivovarji so se v Szegedu prepozno zbudili Rokometašem Celja Pivovarne Laško v 4. krogu Lige prvakov ni uspelo presenečenje, saj so v gosteh izgubili s favoriziranim madžarskim prvakom Pickom Szegedom (33:24).
32
Celjani z novim "elanom" nad "slovenski" Pick Szeged Naporen ritem tekem za rokometaše Celja Pivovarne Laško se nadaljuje.
Sanjski debi Ocvirka - Flensburg poražen v Zlatorogu Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 3. krogu Lige prvakov ugnali Flensburg-Handewitt s 23:20 in se veselili prve evropske zmage v letošnji sezoni.
23
Ocvirk bo debitiral proti nemškemu prvaku Novi trener Celja Pivovarne Laško Tomaž Ocvirk bo ognjeni krst na novem položaju doživel v nedeljo, ko bodo slovenski prvaki v 3. krogu Lige prvakov gostili Flensburg.
4

Kazalo