Liga prvakov v rokometu
slice
Celjani iz Francije z minus enajst
Brez Makuca, Šarca, Marguča in Grošlja, 14. oktober 2018 ob 20:29 Zdesetkani rokometaši Celja Pivovarne Laško so po pričakovanju doživeli četrti poraz v Ligi prvakov. V petem krogu jih je z 38:27 nadigral finalist prejšnje sezone Nantes.
20
Pred gostovanjem v Nantesu bolnišnica v Celju
5
12. oktober 2018 ob 16:21 Rokometaši Celja Pivovarne Laško se na gostovanje v Nantes, kjer jih v nedeljo ob 19. uri čaka peti obračun v Ligi prvakov, odpravljajo dodobra zdesetkani.
Pivovarji so se v Szegedu prepozno zbudili
32
6. oktober 2018 ob 20:06 Rokometašem Celja Pivovarne Laško v 4. krogu Lige prvakov ni uspelo presenečenje, saj so v gosteh izgubili s favoriziranim madžarskim prvakom Pickom Szegedom (33:24).
Celjani z novim "elanom" nad "slovenski" Pick Szeged
4. oktober 2018 ob 18:55 Naporen ritem tekem za rokometaše Celja Pivovarne Laško se nadaljuje.
Sanjski debi Ocvirka - Flensburg poražen v Zlatorogu
23
30. september 2018 ob 18:32 Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 3. krogu Lige prvakov ugnali Flensburg-Handewitt s 23:20 in se veselili prve evropske zmage v letošnji sezoni.
Ocvirk bo debitiral proti nemškemu prvaku Novi trener Celja Pivovarne Laško Tomaž Ocvirk bo ognjeni krst na novem položaju doživel v nedeljo, ko bodo slovenski prvaki v 3. krogu Lige prvakov gostili Flensburg.
4
Celje iz Pariza z visokim porazom – v zadnjih 12 minutah brez zadetka Rokometaši Celja Pivovarne Laško so v 2. krogu Lige prvakov na gostovanju v Parizu pri PSG-ju izgubili s 33:21.
35
Tamše: Paris SG je poenostavil igro Rokometaše Celja PL v 2. krogu čaka gostovanje v Parizu, v nedeljo ob 17.00 jih čaka najbolj zvezdniška ekipa na svetu. V PSG-ju kar mrgoli vrhunskih igralcev.
24
Celjani popustili v končnici - Skjern do zmage v Zlatorogu Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na uvodni tekmi Lige prvakov izgubili z danskim Skjernom s 26:27. V 39. minuti so imeli slovenski prvaki še tri gole naskoka (18:15).
24
Žvižej zalaga Tamšeta s koristnimi informacijami Ligo prvakov bodo rokometaši Celja Pivovarne Laško odprli v nedeljo ob 17. uri, ko bo v dvorani Zlatorog gostoval Skjern.
3
Tamše: Treba je razmišljati pozitivno in vsak dan stremeti k napredku "Favoritov v slovenski ligi je veliko. Iskreno menim, da je precej ekip, ki ciljajo na vrh," pred začetkom nove sezone pravi trener slovenskih rokometnih prvakov iz Celja Pivovarne Laško Branko Tamše.
5
Rokometaši Celja bodo domače tekme igrali ob nedeljah Čez točno mesec dni se bo za rokometaše Celja Pivovarne Laško začela nova sezona Lige prvakov, vse domače tekme pa bodo slovenski prvaki odigrali ob nedeljah ob 17.00, je sporočilo vodstvo tekmovanja.
4
Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
6
Kavtičnik: Kar se mora, pač ni težko! "Potreboval sem kak dan ali dva, da sem prišel k sebi, tako da je bil nekaj posebnega tudi ta naslov," je o letošnji sezoni, v kateri je osvojil Ligo prvakov, dejal slovenski rokometni as Vid ...
9
Kavtičnik z Montpellierom na vrhu Evrope Rokometaši Montpelliera, katerega član je tudi Vid Kavtičnik, so dobili veliki finale Lige prvakov. V Kölnu so po zaslugi izjemnega zaključka z 32:26 premagali Nantes.
18

Kazalo