Selektor Boris Denič je lahko zadovoljen le z dvema točkama, z igro pač ne. Foto: EPA
Selektor Boris Denič je lahko zadovoljen le z dvema točkama, z igro pač ne. Foto: EPA

"Moja ekipa ni delovala tako, kot bi morala, predvsem to velja za prvi polčas. Veliko zadev me je zmotilo na tekmi s Savdsko Arabijo, bili smo kot 'izpraznjeni baloni', v naši igri ni bilo dovolj energije. V tem trenutku še ne vem, a najbrž bomo imeli v nedeljo dva treninga, saj moramo pridobiti na tonusu in moči. V igri ena na ena smo bili porazni, premalo je bilo medsebojnega sodelovanja. Proti Savdski Arabiji se nam je izšlo, proti velikim ekipam se nam ne bo," napoveduje Denič.


Miha Žvižej: "Z našo igro v prvem polčasu ne moremo biti zadovoljni. Ne glede na to še vedno stremimo k našemu cilju in želimo osvojiti prvo mesto v skupini. Upam, da bodo zadeve stekle in šle na bolje."

Jure Dolenec: "Na začetku tekme smo povedli s 4:1, nato pa zgrešili nekaj 100-odstotnih priložnosti. Savdijce bi lahko dotolkli že v začetku tekme in jim ušli na neulovljivo prednost. Na začetku se nam atraktivne poteze enostavno niso izšle, njihov vratar je zbral nekaj neverjetnih obramb. V podzavesti smo jih morda malce podcenjevali, ob polčasu pa smo se pogovorili in umirili ter jih predvsem z boljšo obrambo in bolj zavzetim pristopom tudi zanesljivo premagali. Ob tem nam je stekla tudi igra v napadu in zmaga ni bila vprašljiva."

Marko Bezjak: "Led je prebit, vsi pa smo videli, da smo ga kar težko prebili. Naš prvi polčas je za pozabo, v drugem pa smo vendarle stisnili obrambo, pa tudi naša vratarja sta nanizala nekaj obramb."

Vid Kavtičnik: "V začetku smo bili preveč nervozni. Vse to je bilo vzrok za našo slabo igro, enostavno smo preveč bezljali in delali napake, ki jih ne bi smeli. To je motiviralo tekmeca, ki je začel dosegati gole, pa tudi naša obramba ni bila na najvišji ravni. V drugem polčasu smo zaigrali čvrsteje v obrambi, v napadu pa bolj zbrano in organizirano."