Svetovni pokal v alpskem smučanju
slice
Poslovilna sezona Lindsey Vonn
Postavila bo smuči v kot, tudi če ne preseže Stenmarka, 12. oktober 2018 ob 07:37 Rekorderka po številu zmag v svetovnem pokalu alpskega smučanja Lindsey Vonn je sporočila, da bo po koncu prihajajoče sezone sklenila športno pot.
43
"Lahko, da smo ob Ester Ledecki izpadli bedaki"
35
6. oktober 2018 ob 07:03 Še precej dela čaka Ilko Štuhec do 30. novembra oziroma do trenutka, ko bo spet doživela tisti stres, ki ga je tako pogrešala, a za zdaj vse teče tako, kot si je želela.
Po prvih stopničkah naj sledi logično nadaljevanje: zmaga
8
20. september 2018 ob 15:59 Žan Kranjec, najboljši slovenski alpski smučar ta hip, želi kot član elitne veleslalomske sedmerice v novi sezoni še prvič zmagati na tekmi svetovnega pokala. Hirscher, Kristoffersen, Pinturault ...
Po 543 dneh prva tekma in zmaga Ilke Štuhec
23
12. september 2018 ob 07:50 Svetovna smukaška prvakinja Ilka Štuhec, ki se na novo sezono pripravlja v Čilu, je k treningom dodala tudi nekaj tekmovalnega naboja in že takoj je zmagala na superveleslalomu za južnoameriški pokal.
Kristoffersen: Z Marcelom sva precej dobra prijatelja
9
30. avgust 2018 ob 10:26 Norveški smučarski as Henrik Kristoffersen je bil na obisku v Sloveniji. Njegov prihod je bil povezan z dobrodelnim projektom, saj je v Slovenijo prišel na pobudo Anžeta Kopitarja.
Kristoffersen zamuja s pripravami na sezono Norveški alpski smučar Henrik Kristoffersen zaradi zlomljenega palca še vedno ni začel priprav na snegu.
2
S Klinetom v Čile tudi 50 parov smuči Pred slovenskimi alpskimi smučarji v hitrih disciplinah je najpomembnejši del priprav na novo tekmovalno sezono, saj se odpravljajo na južno poloblo.
31
Hirscher razkril: Nadaljeval bom smučarsko kariero Marcel Hirscher, sedemkratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala, je na srečanju z novinarji v bližini Salzburga potrdil, da bo nadaljeval kariero.
11
Tragedija v družini Bodeja Millerja: nekdanjemu smučarju utonila hčerka Za 19-mesečno hčerko nekdanjega smučarskega asa Bodeja Millerja se je zabava pri sosedih končala tragično. Emeline Grier se je utopila v bazenu.
40
Rok Perko smuči dokončno postavil v kot Slovenski alpski smučar Rok Perko se je odločil, da bo končal kariero. Svojo odločitev je sporočil prek Facebooka.
25
Maria Höfl-Riesch po padcu s čolna pristala v bolnišnici Maria Höfl-Riesch, nekdanja najboljša smučarka na svetu, je imela med svojo kariero kar nekaj težav s poškodbami, nesreča pa očitno ne počiva tudi po upokojitvi – in zunaj belih strmin.
13
Za Jermana (še) ni mesta v slovenskem smučanju Alpski odbor Smučarske zveze Slovenije (SZS) potrjuje sestavo trenerskih ekip za prihodnjo sezono.
28
Okrepitev v ekipi Ilke Štuhec: prihaja serviser Sopotnik Ekipi najboljše slovenske alpske smučarke Ilke Štuhec se bo v prihodnji sezoni pridružil serviser Aleš Sopotnik. Gre za izkušenega serviserja, ki ima več kot 20-letne izkušnje.
33
Kline zavrača Massijeve očitke o neambicioznosti " Ne morem se strinjati, da mi nič ni uspevalo, tudi 13. in 10. mesto sta v redu uvrstitvi. Ni vrhunsko, ampak lahko pa na tem gradiš ," se Boštjan Kline brani mnenja, da mu v zadnji sezoni prav nič ...
84
Hirscherju ni bilo dano, da napade rekordno 14. zmago Sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju se je končala z odpovedjo obeh nedeljskih tekem v Åreju. Veter je bil premočen.
47

Kazalo