Odvetnik ene izmed napadalk trdi, da je njegova stranka nedolžna, pa čeprav obstajajo obremenilni dokazi, saj so dekleta tepež posnela s kamero na mobilnem telefonu (fotografija je simbolična). Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Odvetnik ene izmed napadalk trdi, da je njegova stranka nedolžna, pa čeprav obstajajo obremenilni dokazi, saj so dekleta tepež posnela s kamero na mobilnem telefonu (fotografija je simbolična). Foto: freedigitalphotos.net

Dogodek se je zgodil v petem najbolj naseljenem mestu v ZDA, v Philadelphii. Kot je sporočila lokalna policija, so se najstnice mlade ženske sprva lotile s pestmi, ko je ta sedela na stopnici pred svojo hišo.

Ko se je umaknila v notranje prostore, so ji najstnice sledile in jo začele pretepati s stoli in čevlji. Ena izmed njih je dejanje posnela in ga objavila na družabnem omrežju Facebook. Pretepeno dekle so že prepeljali na zdravljenje v bolnišnico.

Medtem pa je sodišče mladoletna dekleta obsodilo zaradi nasilja in vloma na prvi stopnji, višina varščine za njihovo izpustitev pa je 15.000 dolarjev. Čeprav obstajajo močni obremenilni dokazi, je odvetnik ene izmed napadalk za CNN zatrdil, da ta ni nikoli imela fizičnega stika z žrtvijo in da je nedolžna.