Ali si
Ali si "slovenska" navijačica zasluži medaljo? Foto: Champgirls.com

Boji na evropskem košarkarskem prvenstvu se iz dneva v dan vse bolj zaostrujejo, temperature pa so dodatno dvignile tudi razgaljene navijačice, ki prav tako kot košarkarji upajo na zlato medaljo.

Na spletni strani champgirls.com namreč poteka izbor najbolj vročih navijačic, ki pozirajo le v Evinem kostumu, poslikane pa so v zastave držav udeleženk. Glede na to, da se pod različnimi zastavami pojavlja ista navijačica, sklepamo, da se zastava ne sklada nujno z narodnostjo deklet.

Za najzapeljivejšo navijačico lahko glasujete na spletni strani, svojo favoritinjo pa lahko podprete tudi na Facebooku. 'Facebookovci' so največ glasov namenili dekletu, ki predstavlja Srbijo, sledita pa "Litovka" in "Hrvatica". Zmagovalko tekmovanja pa bo določilo glasovanje na uradni spletni strani, na kateri pa je vrstni red malce drugačen: s 1.576 glasovi vodi "Litovka", sledi ji "Srbkinja" s 1.324 glasovi, tretje mesto pa zaseda "Hrvatica" z 291 glasovi.

Med tekmovalkami je tudi "slovenska" predstavnica, ki je trenutno na šestem mestu. Če bi želeli, da se tudi "Slovenka" vmeša v boj za medalje, obiščite omenjeno spletno stran, na kateri si boste lahko ogledali vroče fotografije 12 tekmovalk - 12 držav namreč za zdaj še vedno nima svoje predstavnice.