Christine Hendricks ima bujne obline, ki ji jih zavidajo številne ženske, številne pa si želijo z njo na zmenek. Foto: EPA
Christine Hendricks ima bujne obline, ki ji jih zavidajo številne ženske, številne pa si želijo z njo na zmenek. Foto: EPA

Privlačna rdečelaska, ki je zaslovela z vlogo tajnice Joan v uspešni TV-seriji Mad Men (Oglaševalci), je razkrila, da kljub slovesu 'fatalke' moški ne stojijo v vrsti pred njenim pragom. "K meni fantje sploh ne pristopijo ali zelo redko. Zato pa se toliko pogosteje dogaja, da njihovo vlogo prevzamejo ženske. One pogosto pristopijo, se povsem odkrito spogledujejo z mano in me poskušajo zapeljati," je priznala v nedavnem intervjuju.

Hendricksovo so lani ženske bralke revije Esquire izbrale za "najbolj seksi žensko na svetu", nato pa je igralko, ki kar kipi od oblin in nosi oblačila velikosti 40, tudi britanska ministrica za enakopravnost Lynne Featherstone razglasila za vzornico.

Britansko združenje estetskih plastičnih kirurgov je ugotovilo, da se je lani število žensk, ki so si zaželele večjo košarico, v primerjavi z letom prej povečalo kar za deset odstotkov - pod nož za večje oprsje je tako šlo več kot 9.000 Britank. Kirurgi so prepričani, da ima pri tem skoku veliko "zaslug" privlačna rdečelasa igralka, saj so si številne pacientke zaželele prav Christinino seksi postavo v obliki peščene ure.