Foto:
Foto:

47-letna Boyleova, ki je nastopila na avdiciji Britain's Got Talent in je s svojim izjemnim glasom kljub neprivlačnemu videzu na mah osvojila svetovno javnost, je izjavila, da je še nedolžna in celo nikoli še ni poljubila moškega.

Ob tej izjavi so se zganili pri podjetju Kick Ass, ki se ukvarja z distribucijo erotičnih filmov, in novopečeni zvezdnici ponudili sedemmestno vsoto, če bi bila pred filmsko kamero pripravljena izgubiti "svoj cvet".

"Radi bi posneli ta film, in to zdaj, ko Susan uživa svetovno pozornost," pravi Mark Kulkis, sicer vodja omenjenega podjetja, ki ima sedež v Los Angelesu. "Prepričan sem, da tudi Susan po 47 letih nedolžnosti komaj čaka na malo akcije."

Naslov filma bodo izbrali oboževalci
Če bo ponudbo sprejela, jo bodo odpeljali v L. A. in pripravili za "zmenek" s soigralcem. Naslov filma naj bi prek internetnega glasovanja izbrali uporabiki njihovih spletnih strani.

Kot zanimivost lahko še omenimo, da si je videoposnetke njenega pevskega nastopa na youtubu do zdaj ogledalo že več kot 100 milijonov ljudi.

J. R.