Napoved Flowersovega soloalbuma je prestrašila mnoge oboževalce Killersov. A kot zatrjujejo člani skupine, zasedba ni razpadla, ampak je samo na premoru. Foto: EPA
Napoved Flowersovega soloalbuma je prestrašila mnoge oboževalce Killersov. A kot zatrjujejo člani skupine, zasedba ni razpadla, ampak je samo na premoru. Foto: EPA

Flowers je v domačem Las Vegasu predstavil pesmi s svojega prihajajočega soloprvenca Flamingo. V razprodani dvorani Shimmer Showroom v lasvegaškem Hiltonu, ki sprejme le nekaj sto obiskovalcev, je v 45 minutah Flowers odigral deset pesmi, med njimi je bila tudi različica pesmi Killersov Losing Touch in prihajajoči singel Crossfire, poroča Spin.com. Razpoloženje je bilo po poročanju omenjene revije polno optimizma in pričakovanja.

"Kot moški, ki svojo drago prosi za roko"
Na omenjeni spletni stran so zapisali še, da je Flowers veliko pel z roko na srcu in je bil videti proseč in poln upanja, "kot moški, ki svojo drago prosi za roko". "Brandon Flowers ne skriva svojih čustev - ko vodja Killersov stopi na oder, se ne zadržuje, široko se smehlja, skače gor in dol in med petjem močno gestikulira," so še opisali njegov nastop.

Mnoge Flowersove pesmi bi se zlahka znašle na plošči Killersov, ugotavlja recenzent Jason Bracelin, pri nekaterih pa je zašel v drugo smer. Ena izmed takšnih je temačna Magdalena, prežeta s kitarskimi zvoki countryja, medtem ko je Was It Something I Said? bolj vesela in temelji na živahnih basovskih linijah.

Vrhunec nastopa je bila po pisanju Spina skladba Playing With Fire, v kateri Flowers pokaže svoj pevski razpon in jo lahko poslušajte v priloženem videoposnetku spodaj. Prilagamo tudi videospot za prvi singel Crossfire, v katerem nastopa igralska zvezdnica Charlize Theron.

Prvenec Flowersa, ki se podaja na svojo prvo soloturnejo po ZDA, bo na prodajne police prišel 6. septembra. Tisti pravi oboževalci ga lahko najbliže našim krajem ujamete na "ekskluzivnem koncertu", ki ga bo odigral 26. septembra v Kölnu.

A. K., po spletni strani revije Spin