Dvanajst brhkih lepotic v sedlu. Foto: Organizator
Dvanajst brhkih lepotic v sedlu. Foto: Organizator

Medtem ko je bil drugi dan priprav na finalni izbor za mis Slovenije 2010 adrenalinsko obarvan, je bil torek bolj umirjen. Dekleta so se po jutranjem učenju in ponavljanju koreografije, pri kateri po besedah njihove mentorice in koreografinje Sanje Grohar lepo napredujejo, odpravile na obisk enega izmed sponzorjev v Ormožu, ki jim je podaril sončna očala. Finalistke so si ogledale, kako poteka proizvodnja modnih sončnih očal, sledil pa je del dneva, ki so se ga najbolj veselile.

Do petka sprejemamo vaša vprašanja za eno izmed šestih superfinalistk izbora. Pošiljate jih lahko na mmc-info@rtvslo.si. Avtorja najizvirnejšega vprašanja čaka nagrada. Več izveste tukaj.

Po kosilu na Turškem vrhu so se dekleta in ekipa Miss Slovenije odpravili na ranč Budigan, kjer sta jih prijazno sprejela Miran Vuk in njegova hči Monika. Finalistke so pričakali jahalni konji, na ranču jih je kar petnajst, in kar niso se mogle verjeti, kako zelo lepe, prijazne in elegantne so te živali.

V petek, 27. avgusta, ob 15.00 boste v MMC-jevi spletni klepetalnici lahko poklepetali s Tino Petelin, mis Slovenije 2009.

Ogledale so si jahalno predstavitev izkušenih jezdecev, nato pa so se na konje povzpele tudi same. Dekleta navdušenja niso mogla skriti in odkrito so priznala, da je bila izkušnja s konji nepozabna in odlična priložnost za sprostitev med pripravami na finalni izbor. Sledila je še vožnja s kočijo, na koncu pa so nazdravile s kozarčkom sladkega traminca, ki ga je pridelal njihov gostitelj. Nazdravile so na uspešni nedeljski izbor in se strinjale, da so že zdaj vse zmagovalke.

Izbor mis Slovenije si boste lahko ogledali v nedeljo, 29. avgusta, od 20.00 na 1. programu TV Slovenija in prek MMC-ja.

Foto: Organizator