Rok Cvetkov v vlogi vizažista z mentorico Tino Fabjan. Foto: Maruša Prelesnik
Rok Cvetkov v vlogi vizažista z mentorico Tino Fabjan. Foto: Maruša Prelesnik

Narobe svet? Ne, gre le za igro vlog, imenovano Sobotna izmena. V tej novi rubriki v sklopu oddaje Sobotno popoldne bodo ustvarjalci oddaje na humoren, zanimiv in hkrati poučen način predstavljali različne poklice. Dva bolj ali manj znana obraza bosta tako za en dan zamenjala svoji poklicni vlogi.

Prva bosta izziv sprejela kaskader Rok Cvetkov in vizažistka Tina Fabjan, njune vragolije si bo mogoče ogledati v oddaji 11. decembra. Rok bo v maskirnici presenetil voditeljico jutranjega programa Katjo Tratnik, Tina pa bo po prepiru z voznikom tovornjaka med vožnjo preplezala streho vozila in sedla za volan. Teden dni pozneje bosta svoja poklica zamenjala trener fitnesa Mario Sambolec in igralec Gašper Jarni, na božični večer pa radijski moderator Tomaž Čop – Birko in baletnik Lukas Zuschlag.

Izziv bosta sprejela tudi Tanja in Rok
Kdo vse bo še sprejel izziv, bodo gledalci izvedeli v oddajah, ki se za krmilom voditeljskega para Tanja Bivic in Rok Kužel začenjajo ob 15.55 na prvem programu TV Slovenija. V rokah gledalcev bo tudi odločitev o zmagovalcu in prejemniku superpokala Sobotnega popoldneva, saj bo ljudstvo s telefonskim glasovanjem odločilo, kdo se je najbolje odrezal pri opravljanju drugega poklica.

To pa ne bo njihova edina vloga v novi rubriki sobotne oddaje, saj bodo namreč lahko tudi gledalci za en dan zamenjali poklic s katerim izmed znanih Slovenk in Slovencev. Skušnjavi se ne bosta mogla upreti niti voditelja Tanja in Rok, ki bosta za en dan opustila svoji voditeljski vlogi. V kaj oziroma koga se bosta prelevila, naj ostane še skrivnost, ki jo bodo gledalci lahko odkrili v eni izmed zimskih sobotnih popoldnevov.