Rebeka, Blažka in Marko so opravili s prvim nastopom v oddaji Spet doma. Foto: RTV SLO
Rebeka, Blažka in Marko so opravili s prvim nastopom v oddaji Spet doma. Foto: RTV SLO
Rebeka in Aleš
Bosta tudi prihodnjo nedeljo prepričala gledalce? Foto: RTV SLO

Plesne čevlje so si v drugem krogu rubrike Zvezde plešejo nadeli televizijska voditeljica Blažka Müller Pograjc, radijski napovedovalec Marko Potrč in priljubljena pevka Rebeka Dremelj.

V komisiji so sedeli doktorica Meta Zagorc, plesalca Andrej Škufca in Katarina Venturini ter predsednik Plesne zveze Slovenije Drago Šulek.

Blažka Müller Pograjc je s soplesalcem Matjažem Brinovcem zaplesala angleški valček. Komisija je njun ples zelo pohvalila, še posebno izbiro glasbe in interpretacijo, saj sta po mnenju komisije celoten ples prikupno povezala v zgodbo.

Marko Potrč in Nina Gerič, ki sta povedala, da se na treningu spreta kot stara zakonca, sta temperamentno odplesala južnoameriški čačača, ki je prav tako navdušil člane žirije.

Ti so pohvalili tudi sambo Rebeke Dremelj in Aleša Viščka, še posebej Rebekin nastop, saj je po mnenju žirije plesala tudi z obrazom. Rebeka je po nastopu zadihano priznala: "Od zdaj naprej spoštujem čisto vse profesionalne plesalce!"

Nasploh so si bili člani strokovne žirije precej enotni, saj so prav vsi plesni pari prejeli enako število točk, in sicer 36, tako da je na koncu odločalo telefonsko glasovanje. Največ glasov sta na koncu zbrala Rebeka in Aleš, saj je zanju glasovalo kar 49 odstotkov gledalcev.

Naslednjo nedeljo pa Blažko, Rebeko in Marka čaka še en zmenek na parketu v Marievi oddaji.