Candice (v sredini) brez dvoma ni treba skrbeti, ali je v kopalkah videti premočna ... Foto:
Candice (v sredini) brez dvoma ni treba skrbeti, ali je v kopalkah videti premočna ... Foto:
Candice Swanepoel
Candice v svoji 'polnejši' različici na modni reviji Victoriinih angelčkov pred nekaj meseci. Foto: Reuters

"Strašljivo suha, kot palica, kot okostnjak. Tako ne bi smelo biti človeško telo," so zapisali mediji pred dnevi, ko se je južnoafriška lepotica pojavila na predstavitvi nove kolekcije kopalk slavnega podjetja Victoria's Secret. Zbranim namreč ni ušlo, da je bila plavolaska še precej vitkejša v primerjavi z brazilskima kolegicama Adriano in Alessandro, ki sta prav tako znani po zelo vitkih, za manekenke popolnih postavah.

A Candice je šla po mnenju številnih korak predaleč, saj sta jo v novi podobi sama kost in koža, modni strokovnjaki pa trdijo, da je imela še pred dvema mesecema vsaj nekaj kilogramov več - in nekaj oblin. Na svoji spletni strani sicer trdi, da nosi konfekcijsko številko 36, a na fotografijah je videti še mnogo bolj suhljata.

"Sem zdrava in srečna"
Za revijo People je zanikala kakršne koli težave, povezane s težo. "Sem zdrava in srečna. Veliko mi pomeni, koliko ljudem ni vseeno zame, ampak v tem primeru resnično ni razloga za skrb. Vse je v redu z menoj."

Kilogrami kar "puhtijo"
22-letna lepotica je že pred časom dejala, da zaradi natrpanega urnika kar naprej izgublja težo, zato mora nadzorovati samo sebe, da dovolj je. "Paziti moram, da ne shujšam preveč in da ohranim mišično maso. Ves čas potujem kot nora, tako da mimogrede pozabim na hrano. Če se želim zrediti, pojem zrezek, sicer pa uživam le lažjo hrano."

Victoria's Secret in njeni angelčki so se v podoben "škandalček" zapletli že lani, ko se je na nekem snemanju na otočju St. Barts presenetljivo vitka, z izstopajočimi rebri in medenično kostjo, pojavila Brazilka Alessandra Ambosio. Zaradi pritiska medijev je kmalu pridobila nekaj kilogramov.