MMC išče 69 najboljših erotičnih zgodb! Foto: MMC RTV SLO
MMC išče 69 najboljših erotičnih zgodb! Foto: MMC RTV SLO

Odlomek je iz erotične zgodbe uporabnika brina11 z naslovom Z motorjem v Prago, ki je bila objavljena v okviru MMC-jevega natečaja za 69 najboljših erotičnih zgodb. Blog spodaj objavljamo v celoti.

Podrobnosti MMC-jevega razpisa za 69 najboljših erotičnih zgodb si lahko ogledate tukaj!

Za sodelovanje v MMC-jevem natečaju za najboljšo erotično zgodbo se lahko odločite tudi vi, prednost pri ocenjevanju žirije pa bodo imeli tisti blogi, ki bodo svoje misli o erotiki, ljubezni in strasti navezali na uporabo sodobnih tehnologij in multimedije.

Znova opozarjamo, da v izbor ne bomo uvrstili blogov, ki bi bili pretirano vulgarni.

Ne pozabite nastaviti ustrezne kategorije!
Avtorji smejo sodelovati samo z literarnimi deli, katerih avtorji so oz. imajo avtorske pravice za objavo, avtor pa s tem, ko je objavil literarno delo na blogu, dovoljuje njegovo objavo na spletnih straneh RTV Slovenija in omogoča ogled drugim uporabnikom. V nagradnem natečaju sodelujejo vsi blogi, ki bodo na Mojem spletu objavljeni do vključno 15. 1. 2013 in bodo vsebovali RTV-kategorijo "Erotična zgodba".

Erotično zgodbo je treba vnesti na blog, v tem blogu pa obvezno nastaviti RTV-kategorijo "Erotična zgodba", s tem pa bo vaš izdelek samodejno uvrščen v natečaj. Pozor: če erotična zgodba ne bo uvrščena v kategorijo "Erotična zgodba", je žirija ne bo upoštevala pri izbiri 69 najboljših! Dolžina literarnega dela je omejena na 10.000 znakov, upoštevali bomo le dela, ki bodo napisana v slovenščini, vsak prijavitelj pa lahko sodeluje večkrat.


blog: Z motorjem v Prago; uporabnik: brina 11

Na internetu je Klara, dolgolasa rdečelaska sčekirala prevoz za v Prago. Odločna ženska je bila, končala je študij ekonomije in se odločila, da gre s štopom malce na potep. Prago je izbrala, ker je imela rada Čehe.
Nek tip je napisal oglas, da lahko pobere koga, ki bo plačal polovično ceno za bencin. Klara se je javila na oglas in dogovorila sta se kdaj in kje jo pobere.
Z nahrbtnikom in nekaj osnovnimi rečmi se je znašla pred glavno avtobusno postajo v Ljubljani. K njej je pristopil visok tip, v motoristični opravi in ji dejal : > Si ti Klara? Greš za Prago? < > Ja! Kaj greva z motorjem?< je presenečeno vprašala.
> Ja, če si za!
Imam motoristično obleko in čelado.< je dejal in ji pomolil v potovalki čedno jakno in hlače.
> Ampak...<
> Nisem želel pokvariti presenečenja, zato ti nisem povedal. Pa tudi zato ne, da si ne bi premislila.< je bil odkrit.
> Vzemi in se pojdi preoblečt.
Tu te bom čakal.<
> A mi bo prav?<
> Upam.<
Ko se je vrnila je rekel : >Mater si seksi! Kakšna ritka! <
Moje ime je Klara je pohitela, povsem zmedena je čisto pozabila, da se mu je že na netu predstavila. > Kot vidiš mi je prav!<
> Ja, kot ulite so te hlače zate, in tudi jakna ti dobro stoji!<
> Meni pravijo Fritz, čeprav je moje ime Frido.< je še rekel in se nasmehnil.
Bil je neverjetno cute! Z na svetlo blond kratko pristriženimi lasmi in modro zelenih oči. Podolgovatega obraza in vitkega telesa.
> Koliko si star?<
> 30.< je dejal in rekel > Pa ti?<
> 27.bom.<
> Ok. Torej greva?<
> Pa pojdiva.< je dejala in zajahala črn motor znamke Suzuki in si na glavo poveznila čelado, ki ji jo je podal.
Motor je glasno zabrnel in že sta odpeljala.
Fritz je vozil umirjeno, toda ne ravno počasi. Elegantno je speljeval ovinke in še bolj elegantno prehiteval.
Ko se je začelo večeriti sta se ustavila v nekem prenočišču ob poti.
On je zaklenil motor in vstopila sta v prijetno gostilno, kjer so jima ponudili ključe od dvopostelnje sobe. Naročila sta tudi večerjo.
Takoj sta se zleknila, vsak na svojo posteljo in se zatopila v zanimiv pogovor. Prišla je večerja, nato pa sta bolj kot ne spontano pristala drug ob drugemu.
Sprva plašni poljubi, so ob kapljici rdečega vina, postajali vedno bolj strastni in nenadzorovani. Nenadoma mu je rdečelaska odpela hlače in se tudi sama slekla.
Kot po nekem čudežu, sta bila ta dva kot ustvarjena drug za drugega in njun seks je bil nekaj najbolj normalnega. Kot bi se že dolgo, dolgo poznala sta se začela ljubiti. Zunaj je bila že noč in mesečina je razsvetljevala malo sobico, kjer sta se Klara In Fritz dokončno zaljubila.
Njuni dotiki so bili nežni, a hkrati goreči. Vedno bolj ju je prevevalo hrepenenje, dokler se nista združila. Fritz jo je nežno ljubkoval in sesljal njeni brhki drobni dojki, se čisto počasi z jezikom sprehodil navzdol po njenem trebuhu in se strastno posvetil njeni muci, ki se je voljna razprla, da ga sprejme.
Ko je bila že vsa mokra jo je napičil, počasi in z občutkom, tako, da je ležala na hrbtu s tistimi živimi rdečimi lasmi, padajočimi na blazino in prelepimi temno rjavimi očmi.
Noge ji je rahlo privzdignil, ona pa se je kot artistka z njimi oklenila njegovih ledij.
Dolgo v noč sta se ljubila in si ves čas izmenjavala goreče poljube.
> Fritz, čudovit si!< mu je rekla.
> Tudi ti, tudi ti si, moja mala.<
Zjutraj sta pozajtrkovala in šla naprej.
Ves njun dopust je postal en sam velik medeni teden, ki se je še kar nadaljeval, ko sta se vrnila v Ljubljano.
Ljubezen ne izbira ne časa ne kraja! Ko se zgodi, se zgodi.