Kylie Jenner v ljubezni do objavljanja svojih našobljenih selfijev najbolj spominja na starejšo polsestro Kim. Foto: Instagram
Kylie Jenner v ljubezni do objavljanja svojih našobljenih selfijev najbolj spominja na starejšo polsestro Kim. Foto: Instagram
Kendall, Kim in Kylie. Foto: Reuters
Na lepotne popravke prisegata tudi Kyliejina starša, Kris in Bruce Jenner. Ta sicer zadnje mesece polni naslovnice s svojo preobrazbo v žensko. Foto: Reuters

Čeprav so mediji 17-letno Kylie Jenner nenehno spraševali o njenem "sumljivo spremenjenem" videzu, je sama kakršne koli lepotne popravke ves čas zanikala. Zdaj je končno priznala, da je res imela (začasno) polnilo za ustnice.

"To je samo nekaj, kar sem si res želela preizkusiti," je dejala Kylie v zadnji epizodi resničnostnega šova Kardashianovi, ob tem pa dodala, da o postopku ni bila pripravljena govoriti neposredno z mediji. V drugem prizoru ji njena 30-letna polsestra Khloe Kardashian svetuje, naj se s tem preprosto spoprime, če pa se bo še naprej izogibala vprašanjem, bo videti kot lažnivka.

"Kylie se je odločila, da si poveča ustnice, in v tem ne vidim ničesar slabega. Mislim pa, da če si se za nekaj že odločil, potem je prav, da to priznaš. Če se vprašanja izogibaš, boš izpadel lažnivec," je dejala Khloe, ki ima tudi sama v zadnjem času precej polnejše ustnice kot prej, ampak v klanu Kardashian-Jenner bi že tako in tako težko našel kakšnega povsem nepopravljenega člana družine.

"Govorice bolijo"
Do zdaj je Kylie vztrajno zagotavljala vsem, da so njene ustnice popolnoma naravne, za njihovo polnost pa se zahvalila spretnemu ličenju. Aprila lani je na Twitterju zapisala, da jo govorice o plastični operaciji "bolijo" in da so precej žaljive. "Če je kdo pozabil ... 16 let sem stara." A govorice niso potihnile.

"Zdi se mi, kot da bi vsi že mesece govorili o mojih ustnicah, zato sem že precej sita tega," pa je povedala pred kratkim za E!. "Na fotografijah pač pogosto šobim ustnice. Mislim, da so polne ustnice krasne. Obožujem črtalo za ustnice in obrobljanje ustnic prek robov. Ampak s tem se ne obremenjujem več. Naj govorijo, kar hočejo."

Še celo Kyliejin vizažist Rob Scheppy je decembra zanikal navedbe, da so dekletove ustnice umetne: "Zdi se mi smešno, da je moje delo deležno toliko pozornosti, ampak mi je všeč. Kyliejine ustnice so ustvarjene z uporabo strokovno nanesenega črtala za ustnice in malce balzama."

Kyliejine ustnice so bile ob zgražanju deležne tudi precej občudovanja najstnic, ki so si v želji posnemati mlado Jennerjevo doma prizadevale doseči podoben učinek, pri čemer so uporabljale vse od kozarčkov za žganje do steklenic, s katerimi se ustvari zračni čep okoli ustnic in te nabreknejo. Zadeva je množično zaokrožila po družbenih omrežjih in postala znana kot "kyliejennerizziv".

Mama popravke spodbuja
V ZDA moraš biti sicer star 18 let, da greš lahko na kakršen koli lepotni poseg, prej je to mogoče edino s privolitvijo staršev. A glede na to, da je bil Kyliejin oče, nekdanji olimpijec Bruce Jenner, že preden se je odločil za operacijo spola, precej popravljen, mama Kris Jenner pa je hčerke celo spodbujala k popravkom, privolitve staršev v Kyliejinem primeru ni bilo težko dobiti.

Kris je šla pod nož kar v eni izmed epizod Kardashianovih, za Khloe pa je že v njenih rosnih letih menila, da potrebuje popravke. "Ničesar slabega ni mislila, ampak ko sem bila stara približno devet let, sem slišala svojo mamo, kako je prijateljici razlagala, da bi potrebovala lepotno operacijo nosu. Šokirana sem bila, niti pomislila nisem na to," je povedala pred časom v intervjuju za Cosmpolitan Khloe.