Eva naj bi si želela tudi poroke, Ryanu pa se ta korak ne zdi tako pomemben. Foto: EPA
Eva naj bi si želela tudi poroke, Ryanu pa se ta korak ne zdi tako pomemben. Foto: EPA
Robert Downey jr. se bo razveselil prve hčerke. Foto: EPA

Eden najlepših igralskih parov v Hollywoodu Ryan Gosling in Eva Mendes, za katera se je že večkrat govorilo, da sta v veselem pričakovanju (pa tudi, da se razhajata), sta potrdila novico - 40-letna igralka je noseča, in to že sedem mesecev, poroča People.

Eva se je v preteklih mesecih pridno izogibala očem javnosti in zdaj je jasno, zakaj. Skrivala je svoj nosečniški trebušček, saj se par trudi svojo zasebnost ohraniti zase. "Že nekaj časa je pripravljena postati mati," je vir komentiral za revijo OK!.

Gosling in Mendesova sta se zbližala na snemanju filma The Place Beyond The Pines, prvič pa so ju skupaj ujeli septembra 2011. Kanadski zvezdnik je bil sicer več let v zvezi z igralko Rachel McAdams, še pred tem pa je hodil s precej starejšo Sandro Bullock. Mendesova pa je imela dolgoletno zvezo z glasbenim producentom Georgeem Augustom.

Mala škorpijonka za Downeyja jr.
Ponosna starša pa bosta že drugič postala tudi Robert Downey jr. in njegova žena Susan. Igralec je prek Twitterja svojim oboževalcem sporočil: "Hej. Susan. Jaz. Otročiček. Punčka. November. Škorpijon?" Zakonca sta že starša dveletnemu Extonu, Downey pa ima iz prejšnje zveze še 20-letnega sina, ki mu povzroča nemalo sivih las, saj se je pred kratkim znašel v zaporu zaradi suma posedovanja prepovedanih snovi.

Veseli se skoraj ves Hollywood
Poročali smo že, da se bodo naraščaja kmalu veselile noseče Christina Ricci in Rachel Bilson ter Stacy Keibler, prvič bosta starša postala igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher, drugič pa Christian Bale in njegova žena Sandra "Sibi" Bale, noseča je tudi zvezdnica Scarlett Johansson, pa še bi lahko naštevali. Pravi hollywoodski baby boom sicer traja že vse od pomladi, ko so se malčkov razveselile Drew Barrymore, Kerry Washington, Gwen Stefani, Olivia Wilde ...

Zadnji v vrsti slavnih, ki je domov dobil malo štručko, pa je 45-letni britanski režiser Guy Richie. To je tretji otrok zanj in njegovo partnerico Jacqui Ainsley, imata že skoraj tri leta starega sina Rafaela in 18-mesečno hčerko Rivko, Guy pa ima iz zveze z Madonno že 13-letnega sina Rocca in osem let starega posvojenca Davida.