Udeležila sta se tudi kraljevske poroke v Londonu, kjer so Victorio pohvalili za slog, iz Davida pa se norčevali, ker si je priznanje nadel na napačno stran. Foto: EPA
Udeležila sta se tudi kraljevske poroke v Londonu, kjer so Victorio pohvalili za slog, iz Davida pa se norčevali, ker si je priznanje nadel na napačno stran. Foto: EPA
Družina Beckham
Victoria ima dovolj 'penisov v hiši'. Foto: EPA

Nogometni zvezdnik je v Kaliforniji povzročil prometno nesrečo, so potrdile ameriške oblasti. Beckham se je na avtocesti pri Torrencu v bližini Los Angelesa s svojim cadillacom od zadaj zaletel v mitsubishija. Z njim je bil tudi najstarejši sin Brooklyn.

Britanec jo je odnesel brez praske, 40-letnega voznika drugega avtomobila pa so zaradi bolečin v vratu odpeljali v bolnišnico.

Zdaj 36-letni Beckham z ženo Victorio in tremi sinovi - poleti pričakujeta že četrtega otroka, živi v Los Angelesu in igra za moštvo Los Angeles Galaxy. Pogodbo ima še do konca letošnjega leta.

Eva Longoria poskrbela za organizacijo
In prav skorajšnji porod četrtega otroka, ki bo končno deklica, v tem obdobju najbolj zaposluje Victorio, ki ni skrivala, da si po treh fantih bolj kot vse želi dobiti potomko. Njena dobra prijateljica Eva Longoria je tako v soboto v hotelu Petit L'Ermitage hotel priredila zabavo ob bližajočem se veselem dogodku, ki se je je udeležilo okoli 30 gostij, med njimi tudi Demi Moore, Nicole Richie, Rachel Zoe, Tana Ramsay in prav tako noseča Selma Blair.

V skladu z običajem je vsak povabljenec 36-letni Victorii prinesel kakšno darilce, ki pa je moralo biti obvezno rožnate barve.

Justine Bieber Beckham?
Zakonca sta sicer tudi pri četrtem otroku mislila, da bo fantek. "Ko sva šla na ultrazvok, so rekli, da je fantek. Meni je bilo to všeč, Victoria pa je komentirala: 'Uh, pa ne še en penis v hiši'," je David dejal v pogovorni oddaji Jimmyja Kimmela. "Čez en mesec pa je zdravnik popravil svoje mnenje."

David je dodal, da bodo imeli pri izbiri imena velik vpliv tudi sinovi Brookyln, Romeo in Cruz. "Sama imava nekaj idej, a želela sva slišati tudi njihove predloge. Ko smo še mislili, da bomo dobili dečka, je Romeo dejal: Kaj pa, če bi bil Justin Bieber Beckham? Tudi zdaj, ko vemo, da bo deklica, ne odneha in vztraja pri imenu Justine Bieber Beckham."