Je vse skupaj le igra ali so res srečni? Foto: Reuters
Je vse skupaj le igra ali so res srečni? Foto: Reuters

S to potezo je zvezdnica zaznamovala njuno sedmo obletnico poroke in še enkrat zanikala govorice, da naj bi se z raperjem ločevala.

Pesem je Beyonce oboževalcem predstavila na Facebooku, na katerem je objavila le delček skladbe in navdušence za poslušanje celotne pesmi napotila na platformo za prenos glasbe in videov Tidal. Gre za glasbeni servis, ki so ga prejšnji mesec kupili pevkin soprog Jay Z in še nekaj drugih velikih glasbenih imen.

33-letna Beyonce je skladbo zapela le ob spremljavi klavirja, amaterski posnetek pa je posnel Jay Z. Na koncu lahko tako vidimo pevko, ki se zahvali soprogu, na hitro pa se pokaže tudi raperjev obraz.

Poleg glasbenega poklona sta si zvezdnika za sedmo obletnico poroke privoščila tudi kratek oddih brez njune 3-letne hčerke Blue Ivy. Govorice, da imata zakonca težave, so se prvič pojavile maja lani, ko je v javnost pricurljal posnetek nadzorne kamere, v katerem pevkina sestra Solange Knowles v hotelskem dvigalu po zabavi na galaplesu Met Gala fizično obračunava s svojim svakom Jay Z-jem.

Čeprav je Beyonce redno objavljala srečne družinske fotografije in sta glasbenika del koncertne turneje opravila skupaj (ter se tudi na odru trudila dokazovati, da sta v dobrih odnosih), govorice niso ponehale. Mediji so med drugim poročali, da se na odru le pretvarjata, v resnici pa bivata v ločenih hotelih in na nastope prihajala ločeno. Ločitev so jima napovedovali po koncu turneje, zvezdnika pa sta oktobra odgovorila z obnovo poročne zaobljube v Parizu.

Da sta zakonca srečna, je potrdila tudi pevkina mati Tina, Beyonce pa je pred kratkim v oddaji Good Morning America priznala, da bi si želela še več otrok. "Menim, da moja hčerka potrebuje družbo," je dejala.

Hiphoperski mogotec in r'n'b pevka sta se spoznala leta 2002, ko je pevka z njim sodelovala pri skladbi '03 Bonnie & Clyde. Poročila sta se 4. aprila 2008 v krogu družine in prijateljev, 7. januarja 2012 pa se jima je rodila hčerka Blue Ivy. O svoji zvezi le redko javno spregovorita, sicer pa pevka na Instagramu redno objavlja utrinke iz njunega zasebnega življenja.