Lindsay je že pri treh letih za seboj imela prvo modno poziranje, leta 1998 pa je nastopila v uspešnem filmu Past za starše. Foto: EPA
Lindsay je že pri treh letih za seboj imela prvo modno poziranje, leta 1998 pa je nastopila v uspešnem filmu Past za starše. Foto: EPA

Na televizijski mreži OWN, ki je v lasti kraljice pogovornih oddaj Oprah Winfrey, so predvajali osem delov dokumentarne serije Lindsay, ki je govorila o vzponih in (predvsem) padcih nekdanje otroške igralske zvezdnice. Lindsay je pri 27 letih namreč imela že vrsto slabih izkušenj, od odvisnosti od alkohola in mamil, prometnih nesreč, sodnih postopkov, ki so se končali z zaporno kaznijo, odvajanja in menjavanja ljubimcev. A zdravljenje je bilo očitno uspešno, saj se igralka počasi znova pobira na noge in vrača v normalne tirnice.

V zadnjem delu serije, ki je trajal kar dve uri, je Lindsay gledalcem zaupala še eno žalostno epizodo iz svojega življenja. "Tega ne ve nihče, in ko bom to povedala, lahko kar ugasnete kamero. V tistih dveh tednih, ko sem si vzela premor med snemanjem te serije, sem imela splav. Gre za zelo dolgo zgodbo. Nisem se mogla premikati, bila sem na tleh. Takšna stvar te psihično zlomi," je priznala v solzah.

Kdo je bil oče nerojenega otroka, ni razkrila. "Takrat se mi je v življenju ogromno dogajalo. Ko zdaj gledam svoje prejšnje posnetke, ki mislim: 'Kako je to dekle ubogo. Upam, da ji kdo pomaga ...' Čudna čustva me prevevajo."

Seznam kot del zdravljenja
Zvezdnica je nedavno dvignila veliko prahu tudi s seznamom svojih domnevnih ljubimcev, ki ga je napisala januarja lani v hotelu na Beverly Hillsu, ko se je v družbi norčevala iz slavnih osebnosti in nato razkrila, s kom vse je bila v intimnih odnosih. Na spisku so se znašla mnoga slavna imena, kot so Ashton Kutcher, Adam Levine, Justin Timberlake, Zac Efron, Joaquin Phoenix, Colin Farrell, Orlando Bloom, James Franco, Ryan Philippe, Lucas Haas, Evan Peters, Wilmer Valderrama, Jamie Dornan, Benico del Toro, pokojni Heath Ledger in drugi. Lohanova je pred dnevi potrdila, da takšen seznam res obstaja, a da se z njim ni želela hvaliti pred prijatelji, ampak je šlo za "proces zdravljenja".