Mala Suri naj bi kljub ločitvi ohranila dnevne stike z očetom. Foto: EPA
Mala Suri naj bi kljub ločitvi ohranila dnevne stike z očetom. Foto: EPA
Katie Holmes in Suri Cruise
Holmesova vztraja z zahtevo, da dobi polno skrbništvo nad svojo hčerko. Foto: EPA

A prvi pogled vara. Že res, da Suri na očeh javnosti preživi več časa v zraku kot na nogah. Razlog za to pa ni tako nedolžen, je za spletno stran msnbc.msn.com dejal fotograf Alex Kantif. "V New Yorku sem preživel teden dni, in le kadar sta s Suri morali prehoditi od pet do deset ulic, je Katie ni nosila," je začel pojasnjevati Kantif. "Nekateri fotografi so malce preveč agresivni in skačejo tik pred njo z bliskavici. Suri to živcira in takrat želi, da jo Katie dvigne v naročje," je še nadaljeval.

Hči najbolj opazovanega medijskega para v postopku ločitve tako po Kantifovih besedah naj ne bi bila razvajena in naj se ne bi pustila nositi po rokah za vsako ceno. Ob tem se spominja, kako Suri včasih obkroži množica 50 paparacev in poleg njih še televizijske ekipe: "Nekatere pridejo zelo blizu."

Dnevi z očetom
Sicer pa je bila šestletna deklica po razglasitvi ločitve staršev ta teden znova v naročju svojega očeta. Cruise je Suri sinoči po poročanju US Weeklyja odpeljal na "počitnice ob plaži" v East Hampton (New York). Toda njun dan se je končal kaj hitro. Popoldne jo je s helikopterjem odpeljal nazaj v New York, kjer jo je že čakala njena mama, Katie Holmes.

Vir je za US Weekly še dodal, da bo Holmesova zagotovo zahtevala polno skrbništvo nad Suri. Razlog, zakaj je Cruise prvič videl svojo hčer po ločitvi, pa naj bi bila zgolj logistične narave. "Tom je snemal film na drugi lokaciji, toda s Suri se je pogovarjal vsak dan," je še dodal odvetnik Bert Fields za Page Six.