Gavin naj bi močno spominjal na Kurta, trdi Courtney. Foto: EPA
Gavin naj bi močno spominjal na Kurta, trdi Courtney. Foto: EPA
Gwen Stefani, Gavin Rossdale
Gwen in Gavin imata skupaj dva sinova: Zumo in Kingstona. Foto: EPA

45-letna rokerica po duši, sicer članica skupine Hole, je voditelju oddaje The Howard Stern Show na radiu Sirius XM razkrila, da je imela "vizijo, kako se bo nekega dne poročila z nekdanjim pevcem skupine Bush". "Rekla sva si, potrošiva najin zvezdniški denar," je pojasnila Courtney.

Pevka je razkrila, da se je ogrela za Gavina, ker jo je močno spominjal na njenega nekdanjega moža. "Vsi so mi težili, ker Gavin zveni kot Kurt. Toda bil je pravi Adonis v svojih dneh. Bil je izvrsten v postelji ... nekaj se je zgodilo. Mogoče ga je tega naučila Gwen, kaj pa vem," je Courtney še razlagala voditelju.

Radovedni Stern, gostobesedna Courtney
Stern jo je nato vprašal, ali je spala z Gavinom, ko je bil ta že v razmerju z zdajšnjo ženo Gwen. "Da. In ona to ve," mu je odvrnila mati samohranilka, ki je pred meseci znova izgubila skrbništvo nad svojo edinko Frances Bean.

Voditelj se s preprostim odgovorom ni zadovoljil in je vrtal še naprej: "Torej trdite, da je spal z vami, ko je bil z njo?" Courtney pa je odvrnila: "Nisva bila pod pritiskom, toda imela sva se precej rada."

Gavin pevkinih govoric še ni komentiral
Tokrat Gavin ni prvič osrednja figura kakšnega izmed ljubezenskih zapletov. Leta 2004 so DNK-testi pokazali, da je oče zunajzakonskega otroka - Daisy Lowe, kar je potrlo pevko skupine No Doubt.