Bernie rad pozira s svojima lepima hčerama, Tamaro (desno) in Petro. Foto: EPA
Bernie rad pozira s svojima lepima hčerama, Tamaro (desno) in Petro. Foto: EPA

Ecclestone, ki ima dve privlačni hčeri, Petro in Tamaro, je za časopis Bild dodal: "Zelo je zabaven, z nogami trdno stoji na tleh. Pri Sebastianu cenim tudi to, da si postavi cilje in potem naredi vse, da jih doseže. Res mi je všeč. Ima moje dovoljenje, če se želi kdaj družiti z mojima hčerama," je dejal alfa in omega najhitrejšega cirkusa na svetu.

Trudita se s svojima karierama
Tamara in Petra sta stalnici predvsem britanske družabne smetane, saj uživata v pozornosti medijev in fotografov. Starejša, 26-letna Tamara, je bila rojena v Milanu, fakultete v Londonu pa ni dokončala. Zdaj po očetovi zaslugi vodi nekatere oddaje, povezane s formulo 1, pozirala pa je tudi v oglasu združenja Peta, ki se bori proti nošenju pravega krzna.

23-letna Petra, ki rada poudari, da se ima bolj za Hrvatico kot Britanko - spomnimo, njuna mati je nekdanji hrvaški model Slavica Radić, ki se je leta 2009 ločila od Bernieja -, pa zanima predvsem moda, saj je že pri 19 letih svojo prvo kolekcijo prodala londonski veleblagovnici Harrods, podpisala pa je tudi pogodbo s hrvaškim modnim podjetjem Siscia. Obe sta se med bolidi večkrat sprehajali s fanti, a nobena ni v resni zvezi.

Kakor koli, 23-letni Vettel bo verjetno ostal imun proti njunim čarom, saj je že dobra tri leta srečen s Hanno Prater, s katero sta skupaj hodila v šolo.