78-letni prvi mož Formule 1 se bo očitno izognil morebitni umazani ločitvi od lepe Slavice. Foto: EPA
78-letni prvi mož Formule 1 se bo očitno izognil morebitni umazani ločitvi od lepe Slavice. Foto: EPA
Petra in Tamara Ecclestone
Petra in Tamara Ecclestone sta po materi podedovali lepoto. Foto: EPA

Novica, da sta se angleški avtomobilistični mogotec in lepotica hrvaško-srbskega rodu vendarle pobotala, je v medije pricurljala pred nekaj dnevi, ko se je par spet združil na rojstnodnevni zabavi mlajše hčerke Petre v Londonu, nato pa sta v Beogradu dala ekskluzivno izjavo za časopis Press in zanj tudi skupaj pozirala.

Najbolj sta trpeli hčerki
Prvi mož Formule 1 je že pred kratkim izjavil, da se od Slavice ne namerava ločiti in da je njegova 28 let mlajša (in približno toliko centimetrov višja, vsaj ko nosi pete) soproga v Indiji. Po njeni vrnitvi naj bi razrešila težave. In sta očitno jih - menda najbolj zaradi hčera.

Svetovni mediji so namreč tedne poročali, kako zelo je Slavičina zahteva za razvezo zakona od Bernieja prizadela njuni hčerki, 24-letno Tamaro in 20-letno Petro. Nato pa je mlajša hči prejšnji konec tedna v nekem londonskem klubu praznovala rojstni dan in družina Ecclestone se je znova združila - prvič od novice o morebitni ločitvi.

Rada se zabavata v Beogradu
Slavica in Bernie sta trenutno v zasebnem apartmaju v Beogradu, kjer gostita več prijateljev, s katerimi kujejo načrte za vstop v novo leto. V Srbiji sta bila že leta 2007 med praznovanjem pravoslavnega novega leta, ko ju je v restavraciji Bolero gostil pevec Zdravko Čolić. Takrat sta se srečala tudi s takratnim premierjem Vojislavom Koštunico, še poroča Press.

A. K.