Elizabeth in Shane sta se spoznala leta 2010, ko je bila igralka še poročena z indijskim poslovnežem. Foto: EPA
Elizabeth in Shane sta se spoznala leta 2010, ko je bila igralka še poročena z indijskim poslovnežem. Foto: EPA

Po večdnevnem molku in številnih namigovanjih, da sta 48-letna nekdanja manekenka in 44-letni Avstralec razdrla zaroko, je Liz na Twitterju objavila: "Opravičujem se zvestim sledilcem, ker nisem komentirala nedavnih dogodkov. Je preveč sveže in osebno, da bi v tem trenutku to delila."

Kmalu nato pa se je prek istega družbenega omrežja oglasil tudi Shane: "Nekatere objave o meni in EH so popolnoma nesmiselne. Da, res rešujeva (zasebne) spore, ampak nisva se še predala."

Razlog za njune težave naj bi bila predvsem razdalja, saj se Liz trenutno v Londonu pripravlja na snemanje serije The Royals, Shane pa ima obveznosti v Avstraliji, poroča Mirror.

Elizabeth je bila sicer več let v zvezi z igralcem Hughom Grantom, nato je imela kratko razmerje s filmskim producentom Stevom Bingom, s katerim ima enega otroka, leta 2007 pa se je poročila z indijskim poslovnežem Arunom Nayarjem. Zakon je uradno trajal do aprila 2011, še istega leta pa jo je za roko zaprosil nekdanji igralec kriketa.

Warne je Hurleyjevo zaprosil za roko na romantični večerji v razkošnem hotelu St. Andrews ob vzhodni obali Škotske. Legendarni avstralski športnik je po poročanju časnika Sunday Telegraph padel na kolena pred Hurleyjevo in jo pred navzočimi na večerji v hotelu zaprosil za roko - ko je Hurleyjeva privolila, je bil par deležen bučnega aplavza.