Brooklyn Decker je model za kopalke pri  Sports Illustrated. Foto:
Brooklyn Decker je model za kopalke pri Sports Illustrated. Foto:
Brooklyn Decker in  Andy Roddick
Brooklyn Decker in Andy Roddick sta se poročila aprila lani.

Izmed 64 lepotic je za manekenko, ki jo najpogosteje vidimo v oglasih za kopalke in spodnje perilo, glasovalo kar 89 odstotkov bralcev revije Esquire. Poleg naslova najbolj seksi ženske je dobila tudi naziv "boginja" znamke Gillette, ob boku Jennifer Aniston, Nicole Kidman in Adama Sandlerja pa se je v filmu Just Go With It, ki bo platna osvetlil februarja prihodnje leto, preizkusila tudi kot igralka.

Najbolj seksi ženska? Hvala staršema in photoshopu!
"Kar nekako zabavno je. Kot vidite, mi naslov najbolj seksi ženske na svetu laska. Kako pa se sploh lahko zahvalim za to? Hvala mami in očku! Hvala photoshopu! Ne vem no, ampak vsem sem zelo hvaležna," je dejala Brooklyn po tem, ko je izvedela za naslov.

Manekenka, ki se je aprila lani poročila s 27-letnim tenisačem Andyjem Roddickom je spregovorila tudi o svoji prvi filmski vlogi. "Pravkar smo zaključili snemanje in to je bila neverjetna izkušnja. Odprlo se mi je čisto novo področje in srečo sem imela, da sem lahko delala že takoj na tako pomembnem projektu. Super je bilo in rada sem se učila od profesionalcev," je povedala Brooklyn, ki se v filmu romantično zaplete z Adamom Sandlerjem.

"Res, Adam se v filmu zanima zame. Just Go With It je smešna romantična komedija s številnimi zapleti in preobrati. In nikoli si nisem mislila, da bom kdaj igrala z Adamom. Je zelo dober igralec in ves čas me je spodbujal," je povedalal manekenka, ki je navdušena tudi na "profesionalnima" Jennifer Aniston in Nicole Kidman.

Želela bi si igrati s Charlize Theron
Sodelovanje z njima je bilo prava čast, pravi. S katero igralko pa bi si še želala delati? "Ljubim Charlize Theron. Mislim, da je zelo nadarjena in je naredila že veliko. Všeč sta mi tudi mladi Amanda Seyfried in Rachel McAdams," je povedala 23-letnica.

Mož je njen največji oboževalec
V pogovoru seveda ni pozabila omeniti svojega moža, ki je njen največji oboževalec in podpornik. Kot pravi, se je, že preden je spoznala Andyja, veliko ukvarjala s športom. Tako ohranjanje izklesane postave zanjo ni težava. "Zrasla sem s športom. Šport je način mojega življeneja že od nekdaj," je dejala Brooklyn, ki pa se vedno ne počuti dobro v bikiniju.

"Moje delo zahteva, da sem večino časa v bikiniju. Čeprav pridejo dnevi, ko se v njem ne počutim ugodno, se moram sprijazniti s tem in zdržati. Poemebno je, da imamo radi svoje telo in da to tudi pokažemo," je sklenila najbolj seki ženska na svetu.