Elisabetta - 100-odstotno 'naravna'. Foto: Peta
Elisabetta - 100-odstotno 'naravna'. Foto: Peta
Elisabetta Canalis in George Clooney
Kakšni otroci, zadostujejo jima psi. Foto: EPA

32-letna italijanska igralka in manekenka, ki je v Hollywoodu zaslovela predvsem kot spremljevalka Georgea Clooneyja, je posnela serijo fotografij v podporo organizaciji Peta (Ljudje za etično ravnanje z živalmi) in dovolila, da se objavijo povsem neobdelane.

Očitno zelo samozavestna Elisabetta je bila na fotografijah, s katerimi je želela ljudi prepričati, naj se odpovejo krznu, popolnoma brez oblek, pozirala je le s svojim pasjim mladičkom, edini rekvizit pa je bilo modro ozadje.

Ne more pozabiti prizorov
"Mislim, da je to najboljši razlog, zaradi katerega sem se v življenju slekla," je po fotografiranju dejala temnolasa Italijanka in dodala, da si za boljše življenje živali prizadeva vse od otroštva. "Še ko sem bila majhna deklica, sem po televiziji gledala dokumentarec, v katerem so prikazovali ubijanje živali z električnim tokom, utopitvijo ali pa so jih udarjali s palico. Bila sem šokirana in v tistem trenutku sem se odločila, da ne bom nikoli, res nikoli nosila krzna."

Njuni otroci so njuni - kosmatinci
Elisabetta je sicer nedavno presenetila z izjavo, da ji prav nič ne tiktaka biološka ura in da si otrok z Georgeem ne želi. "Nosečnost nikoli ni bila eden mojih ciljev, moj materinski nagon je popolnoma zadovoljen z mojimi posvojenimi psi," je dejala zvezdnica, ki je v zvezi s hollywoodskim zvezdnikom od začetka leta 2009. In dodala: "Uživam biti v razmerju z Georgeem, hoditi z njim po sprejemih in zabavah. Prav nič me ne moti, da me vsi opisujejo kot 'dekle od tega in tega'."

Verjetno je s svojim pogledom na naraščaj precej olajšala tudi življenje 49-letnemu Clooneyju, nekoč zagrizenemu samcu, ki brez težav večkrat na glas pove, da se nikoli več ne bo poročil in da si ne želi otrok.