Ireland Baldwin se pozornosti ne brani - 19-letnica je pred kratkim takole pozirala gola in polgola za serijo portretov. Foto: Instagram Ireland Baldwin
Ireland Baldwin se pozornosti ne brani - 19-letnica je pred kratkim takole pozirala gola in polgola za serijo portretov. Foto: Instagram Ireland Baldwin
Ireland s svojim slavnim očetom. Foto: AP

Kot je na Twitterju zapisala svetlolasa manekenka, bo na kliniki Soba v Malibuju deležna intenzivne terapije, ki da jo nujno potrebuje.

Ugibanja, kaj počne Baldwinova na kliniki, so se pojavila v nedeljo, ko je dekle svojim sledilcem tvitnila kriptično sporočilo, naj ji "Bog nocoj nakloni spokojnost".

Takoj so se pojavile navedbe, da naj bi se Ireland zdravila zaradi zasvojenosti, kar je ovrgla kar sama. "Očitno sem na odvajanju zaradi intenzivnega žuranja, zato bom nekaj časa malce poniknila in morda šla po malo zmrznjenega jogurta," je bila sarkastična 19-letnica, preden se je odločila pojasniti svoje zdravljenje.

"Za dva tedna sem se prijavila v Sobo, da bi malce pobegnila. Nisem neka huda žurerka, a sem tu, da bi se spopadla z določeno čustveno travmo in da bi prejela intenzivno terapijo, ki jo potrebujem za okrevanje. Nekega dne bom pripravljena deliti svojo zgodbo odkrito, ne da bi se ob tem počutila, kot se. Trenutno pa sem samo potrebovala prostor za dihanje. Potrebovala sem priložnost, da delam na sebi in zberem vsa orodja, ki jih potrebujem, da premagam vse, kar sem doživela, in se znebim vse bolečine, ki sem jo zapirala v nedostopne kotičke," je pojasnila.

Ne največja žurerka
Kot hčerka slavnih staršev in kot nekdo, ki se tudi sam ne brani pozornosti, ima Baldwinova v Hollywoodu veliko prijateljev, a vseskozi trdi, da se ne vdaja prav pogosto zloglasnim hollywoodskim zabavam. Več pozornosti je bilo deležno njeno lezbično razmerje z raperko Angel Haze, s katero naj bi se razšli februarja.

Irealand Baldwin je edini otrok nekoč slavnega igralskega para Basinger-Baldwin, ki sta se po devetih letih zakona ločila leta 2002. 61-letna Kim je po ločitvi ostala samska, medtem ko se je 57-letni Alec leta 2012 poročil s 25 let mlajšo vaditeljico joge Hilario Thomas, s katero pričakuje drugega otroka.