Willow zaradi pričeske, pa tudi zaradi glasbenega sloga pogosto primerjajo z Jay-Z-jevo starejšo varovanko Rihanno. Foto: EPA
Willow zaradi pričeske, pa tudi zaradi glasbenega sloga pogosto primerjajo z Jay-Z-jevo starejšo varovanko Rihanno. Foto: EPA

Njena prva pesem Whip My Hair je v nekaj dneh po tem, ko se je pojavila na spletu, dosegla že skoraj milijon ogledov na portalu YouTube. Jay-Z je v pogovoru z radijskim voditeljem Ryanom Seacrestom že napovedal, da bo deklica "superzvezda", in dodal: "Takoj ko sem slišal pesem - še preden sem vedel, da jo izvaja devetletnica -, sem pomislil: 'tole je pa 'hudo''."

"Če imaš tak talent, ne moreš biti premlad"
Raper, ki je Willow primerjal celo z mladim Michaelom Jacksonom, pravi: "Ima otroško nedolžnost, a hkrati jasno vizijo, kdo je in kdo hoče postati." Jay-Z, ki je podpisal pogodbo tudi z zvezdnico Rihanno, ko je bila ta še najstnica, zavrača namigovanja, da je Willow pri devetih letih morda še premlada za glasbeno kariero: "Če imaš tak talent, ne moreš biti premlad."

V izjavi za javnost so pri založbi Roc Nation zapisali, da ima Willow energijo in navdušenje nad glasbo, ki sta resnično nalezljiva, in da je prava redkost najti izvajalca s takim prirojenim talentom ter ustvarjalnostjo v tako rosnih letih.

To sicer ni Willowin prvi izlet v svet zabave, med drugim je leta 2007 z očetom nastopila v filmu Jaz, legenda, posodila pa je tudi glas liku iz risanke Madagaskar 2. Njen 12-letni brat Jaden trenutno osvaja kinematografe po svetu kot zvezdnik filma Karate Kid.

Spodaj poslušajte Willowino uspešnico Whip My Hair, ki po mnenju mnogih spominja na Rihannin glasbeni slog.