Pippa Middleton čuti prevelik pritisk odgovornosti. Foto: EPA
Pippa Middleton čuti prevelik pritisk odgovornosti. Foto: EPA

Pippa Middleton je že vse od sestrine poroke aprila letos v središču pozornosti, ko je požela oboževanje zaradi svoje lepo oblikovane zadnjice, od takrat pa je del britanske družabne smetane in gostja vseh prestižnih zabav. V tem svetu se je nekaj mesecev počutila kot riba v vodi, zdaj pa pravi, da ne ve več, kdo sploh je.

Svoji sestri Kate je priznala, da ima krizo identitete, o čemer so se te dni razpisali britanski tabloidi. "Pippa se počuti utesnjeno, ker jo nadzorujejo, in meni, da Kate s takim načinom življenja dobiva vse privilegije, ki pridejo s kraljevskim življenjem, ona sama pa dobiva samo omejitve in odgovornosti," je Pippin prijatelj razkril novinarjem.

Pogreša varen Alexov objem
K Pippini negotovosti je pripomoglo tudi dejstvo, da se je po treh letih razšla s fantom Alexom Loudonom, ki je razmerje z rjavolaso lepotico prekinil prav zaradi velikanske pozornosti, ki ji jo posvečajo britanska javnost in mediji.

Toda mlajša Middletonova upa, da se bosta z Alexom pobotala, je še zatrdil njen prijatelj: "S koncem zveze pa se Pippa noče sprijazniti in še vedno upa, da se bosta z Alexom pobotala, saj mu je bila resnično vdana. Želi si najti nekakšen kompromis in rešiti njuno zvezo. Ima občutek, da njeno življenje stagnira. Zaradi svoje službe organizatorke zabav mora vsak konec tedna na kakšno poroko, zdaj pa je kar naenkrat sama. Vsi mislijo, da jo od Katine poroke naprej primerni ženini kar oblegajo, a njej je uspelo le to, da je od sebe odrinila človeka, ki ga ljubi."