Loudon naj bi se težko spopadal s Pippinim čez noč pridobljenim slovesom sekssimbola. Foto: Reuters
Loudon naj bi se težko spopadal s Pippinim čez noč pridobljenim slovesom sekssimbola. Foto: Reuters

Marsikdo je bil prepričan, da je zvezo prekinila vedno bolj zaželena mlajša sestra vojvodinje Catherine Cambriške, vendar pa naj bi bilo ravno nasprotno. Za konec zveze naj bi se odločil nekdanji igralec kriketa Alex Loudon.

Športnika je motila pozornost, ki jo je prejemala Pippa, in to, da so jima na vsakem koraku sledili paparaci, je razložil njun prijatelj: "Resnica je, da je Alex oboževal Pippo, vendar ni mogel prenašati vsega cirkusa okoli nje."

Neki drug prijatelj pa je povedal, da se je 27-letnica zavedala priložnosti, ki ji jo je prinesla sestrina poroka s princem Williamom. Zaradi tega je tudi sama prejela številne ponudbe in povabila na razne zabave: "Zdaj jo vabijo na vse predstave v mestu, zanjo so vsa vrata odprta, vendar Alex sovraži zabave."

Vir je dodal, da 31-letnik prihaja iz uglajene družine: "Sovražil je dejstvo, da jima povsod sledijo paparaci, zato tudi ni želel hoditi ven. Je zelo puritanski. Rad ima svojo družino in prijatelje, noče biti zvezdnik." Zveza s Pippo pa mu je prinesla prav to, česar si ni želel.

Zaradi pritiska medijev in priljubljenosti Pippe, so nekateri njuni prijatelji pričakovali, da par ne bo več dolgo skupaj. Imela sta drugačne želje, Middletonova je želela spoznati čim več ljudi, hoditi na družabne dogodke in izkoristiti priložnost, ki ji je bila dana, Loudon pa si je želel mirnega družinskega življenja, poroča Daily Mail.

Alex ni mogel sprejeti dejstva, da je njegovo dekle postalo zvezdnica, zato je zvezo prekinil. Pippa naj bi bila ob tem presenečena in potrta. Pred časom ji je Alex namreč podaril ključe svojega stanovanja, zato je po tihem že načrtovala skupno selitev.

Middletonova naj bi se po tolažbo zatekla k svoji starejši sestri. Morda ji bo ta pomagala z nasveti, kako se je sama spopadla s koncem zveze, ko sta se leta 2007 za nekaj časa razšla s princem Williamom. Kate se takrat ni skrivala pred javnostjo, ampak se je udeležila številnih prireditev, tako da je Williamu jasno dala vedeti, kaj zamuja.