Pippa je očarala številne s svojo zadnjico, ki je postala velika uspešnica tudi v lepotni kirurgiji - v eni izmed lepotnih klinik na Otoku si lahko ženske privoščijo lepotno operacijo, imenovano Pippina čudovita zadnjica. Foto: EPA
Pippa je očarala številne s svojo zadnjico, ki je postala velika uspešnica tudi v lepotni kirurgiji - v eni izmed lepotnih klinik na Otoku si lahko ženske privoščijo lepotno operacijo, imenovano Pippina čudovita zadnjica. Foto: EPA
Pippa
Pippo so v fotografski objektiv ujeli tudi na letošnjem Wimbledonu. Foto: EPA

Ameriška televizijska mreža TLC se je zaradi vse večje priljubljenosti Britanke odločila o njej posneti oddajo. Posebno pozornost bodo v oddaji Nori na Pippo (Crazy About Pippa), ki naj bi jo prikazali že avgusta, namenili tudi Pippinemu odnosu s princem Harryjem.

Številni so namreč na poroki opazili, da je Harry večji del poročnega dneva preživel ob Pippi, ji šepetal na uho in jo celo nekajkrat spravil v smeh. Za par Pippa-Harry navijajo številni - Facebookova stran s 126.000 oboževalci Pippa Middleton is single - Prince Harry likes this (Pippa Midlleton je samska - princu Harryju je to všeč) je posvečena prav tej morebitni zvezi med obema poročnima pričama.

V oddaji bodo osebe, ki so blizu temnolasi mladenki s polnim imenom Philippa Charlotte Middleton, odkrili podrobnosti o najbolj zaželeni nevesti na Otoku, razpravljali pa naj bi predvsem o neverjetni popularnosti, ki jo je Pippa pridobila, potem ko se je na poroki princa Williama in njegove izbranke Catherine pojavila v zapeljivi beli obleki Alexandra McQuenna, ki je zapeljivo izpostavljala njeno zadnjico.

Čeprav bi morale biti med poroko vse oči uprte v nevesto, so številni opazili in nikoli pozabili Pippine zadnjice, v čast kateri so tudi na Facebooku ustanovili skupino oboževalcev Pippa Middleton Ass Appreciation Society, v katero je vključeno skoraj 240.000 ljudi.

Potem ko je pippamanija zajela Otok, se je norija preselila tudi v ZDA, kjer je 27-letna načrtovalka zabav dobila vzdevke, kot sta P-Middy in Her Royal Hotness.

Pippe ne boste gledali v "porniču"
A ni le televizijska mreža TLC tista, ki je želela posneti film o Pippi - kmalu po kraljevski poroki je namreč televizijska hiša Vivid Entertainment ponudila Pippi pet milijonov ameriških dolarjev za glavno žensko vlogo v filmu za odrasle, a zapeljiva Britanka ponudbe ni nikoli sprejela.