Michelle Obama na Twiterju uporablja ime @FLOTUS. Foto: Twitter
Michelle Obama na Twiterju uporablja ime @FLOTUS. Foto: Twitter
Tom Brady in Gisele Bündchen
Tom in Gisele sta lani v Los Angelesu kupila vilo, za katero sta odštela 20 milijonov dolarjev. Foto: Twitter

Ameriški predsednik, ki je bil rojen v Honoluluju na Havajih, je rojstni dan preživel v znanem predsedniškem letovišču Camp David v Marylandu, zvečer pa se je vrnil v Washington.

Dan pred tem si je privoščil partijo golfa in druženje s starimi znanci s Havajev in iz Chicaga, kjer je živel pred selitvijo v Belo hišo. Ta teden pa ga čaka let na zahod države, saj bo gostoval v pogovorni oddaji znanega voditelja Jaya Lena.

Na njegov praznik se je seveda spomnila tudi žena Michelle, kar je pokazala tudi prek Twitterja. Skoraj pol milijona njenih sledilcev je lahko prebralo tvit, v katerem se je pošalila iz njegovih vse bolj sivih las, zraven pa je priložila tudi črno-belo fotografijo iz njunih mladostniških dni.

Zakonska idila še kar traja
Dan pred predsednikom ZDA, torej tretjega avgusta, pa je 36. rojstni dan praznoval eden najslavnejših ameriških športnikov, zveznik ameriškega nogometa Tom Brady, ki ima slavno ženo, vrhunsko brazilsko manekenko Gisele Bündchen.

Tom in Gisele sta poročena štiri leta, imata pa tudi dva otroka, triletnega Benjamina in sedemmesečno Vivian. Brazilka, ki že nekaj let zapored velja za najbolje plačano manekenko na svetu, se je svojega dragega prav tako spomnila tudi na Twitterju, na katerem je zapisala: "Vse najboljše, ljubezen moja! Hvala, ker si najboljši mož, prijatelj in oče. Hvala, da si, kar si. Ljubim te." Tudi ona je predložila še slikovni "dokaz" njune ljubezni, črno-belo fotografijo, posneto na nekem zasebnem mestu, na kateri sta oba nasmejana do ušes.