Oktobra 2000 so na malih zaslonih prvič predvajali serijo, ki je pod drobnogled postavila dinamiko med hčerami in materami. Foto: Reuters
Oktobra 2000 so na malih zaslonih prvič predvajali serijo, ki je pod drobnogled postavila dinamiko med hčerami in materami. Foto: Reuters

Zvezdnik uspešnice Nadnaravno (Supernatural) je tako zaokrožil triperesno deteljico, ki jo je v sedmih letih ljubila Rory (Alexis Bledel) - že pred njim sta pogodbo o vrnitvi v Stars Hollow podpisala tudi Milo Ventimiglia (Jess) in Matt Czuchry (Logan).

Da bodo del oživljene serije v filmski različici, so že potrdili tudi Lauren Graham (Lorelei) in Scott Patterson (Luke) ter Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk), Liza Weil (Paris Geller) in Keiko Agena (Lane Kim).

Brez vidnejših nagrad, a priljubljena
Po več kot osmih letih naj bi se serija vrnila na male zaslone, in sicer v filmski različici na Netflixu. Predvajali naj bi štiri filme, ki bodo trajali 90 minut.

Serija je junija praznovala 15-letnico od prvega predvajanja - oktobra 2000 so jo na malih zaslonih prvič predvajali. Pod drobnogled je postavila dinamiko med hčerami in materami. Zadnja klapa je padla leta 2007.

Serija sicer nikdar ni bila najbolj gledana niti ni pobirala vidnejših nagrad, je pa njen status počasi rasel, v zadnjih letih pa si je z izdajo na DVD-jih in Netflixu pridobila popolnoma novo generacijo oboževalcev.