Carla danes na prireditvi v središču Pariza. Zdi se, da se ji trebušček že pozna ... Foto: Reuters
Carla danes na prireditvi v središču Pariza. Zdi se, da se ji trebušček že pozna ... Foto: Reuters
Carla Bruni in Nicolas Sarkozy
Francoski mediji sicer ugibajo, da naj bi pevka rodila oktobra ali novembra. Foto: Reuters

S tem je potrdil govorice o nosečnosti francoske prve dame, ki že nekaj časa krožijo v medijih, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Sarkozyjev oče je za Bild dejal, da se veseli vnuka. Niti predsednik niti njegova soproga sicer nočeta vedeti za spol otroka, a 82-letni Sarkozy je prepričan, da bo deklica, "ki bo tako lepa kot Carla".

Nosečnost Brunijeve naj bi na družinskem srečanju v Torinu že predtem potrdila tudi njena mama Marisa Bruni Tedeschi, je v ponedeljek poročal torinski časnik La Stampa, ki ga je povzela nemška tiskovna agencija dpa.

Par uradno še vedno ni potrdil nosečnosti
Sama Brunijeva medtem o nosečnosti ne daje jasnih izjav. Tudi skrivnosten pogovor, ki ga je imela v ponedeljek na francoski televiziji TF1 kljub pričakovanjem novinarjev ni prinesel določnega odgovora iz njenih ust.

Namesto da bi ji zastavil vprašanje za milijon dolarjev, je voditelj Jean-Pierre Pernaut Brunijevo več minut spraševal o njenem dobrodelnem delu. Na koncu je le pristavil, da ji čestita. "Tudi jaz vam čestitam," je sramežljivo odvrnila Brunijeva in pogovor je bil končan brez nadaljnjih pojasnil, so še zapisali na AFP.

Slavna manekenka in pevka ter francoski predsednik sta se poročila leta 2008, od takrat pa sta večkrat poudarila, da bi bila izredno vesela skupnega otroka.