Pitbull, Claudia Leitte in Jennifer Lopez so združili moči za uradno pesem prvenstva We Are One (Ole Ole), ki jo bodo skupaj predstavili tudi na slovesnosti ob odprtju svetovnega prvenstva. Foto: EPA
Pitbull, Claudia Leitte in Jennifer Lopez so združili moči za uradno pesem prvenstva We Are One (Ole Ole), ki jo bodo skupaj predstavili tudi na slovesnosti ob odprtju svetovnega prvenstva. Foto: EPA

Tako bo jutri zvečer v Sao Paulu pred uvodno tekmo Brazilija - Hrvaška nastopila tudi ameriška zvezdnica Jennifer Lopez, ki je skupaj z raperjem Pitbullom in brazilsko pevko Claudio Leitte posnela uradno pesem SP-ja Mi smo eno (z angleškim naslovom We are one in brazilskim Ole Ola), zvezdnike pa bo spremljala še domača bobnarska zasedba Olodum.

Poročali smo namreč, da je Lopezova pred dnevi odpovedala nastop na slovesnosti ob odprtju SP-ja - uraden razlog za odpoved nastopa so bile produkcijske težave, mediji so najprej poročali, da naj bi vzrok tičal v nedavnem razhodu s partnerjem Casperjem Smartom, nato pa, da je 44-letna diva želela v Brazilijo skupaj s svojim spremstvom pripotovati v velikem slogu, organizatorji pa so jo zavrnili.

Pevkin predstavnik za odnose je v današnji izjavi priznal, da je bila odločitev o odpovedi nastopa nekoliko prenagljena. "Jennifer si je ves čas želela nastopiti na uvodni slovesnosti svetovnega prvenstva, zato smo tudi skušali uskladiti njen urnik in logistiko. Nikoli ni želela razočarati svojih in nogometnih navijačev, tako da bo brez dvoma nastopila v Sao Paulu," je zatrdil.

Spektakel se začenja že jutri!
Pri Fifi sicer za četrtek na stadionu Arena de Sao Paulo napovedujejo "velik spektakel", ki bo "navdušil nogometne navdušence s tremi največjimi zakladi Brazilije - naravo, ljudmi in nogometom". Tam si ga bo ogledalo 60.000 ljudi, pred televizijskimi zasloni pa še milijarda gledalcev z vsega sveta.

Prenos otvoritvene slovesnosti se bo začel v četrtek ob 20.15, spremljali pa jo boste lahko na 2. programu Televizije Slovenija in na MMC-jevem 4D. Naši kolegi iz športnega uredništva pa nas bodo na posebnem podportalu FIFA SP Brazilija 2014 skozi celotno prvenstvo zalagali z novicami iz nogometno obarvane Brazilije.